Komentari (3)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tačnije rečeno djelomićna list poreskih dužnika je javna. Na listi nisu bile tvrtke koje su potpisali ugovor o otplati dugova . Pogotovu kad većina tih tvrtki uopće ne vrši otplatu. Znači bitno je bilo potpisati papir , platiti ratu dvije i nisi bio na listi poreskih dužnika.
A kad cemo mi privatnici moci objaviti svoje duznike? Tek se o tome niko ne brine. Sudovi nas vuku za nos po 1-2g. i na kraju nista ni od te presude.
lista poreznih dužnika je već neko vrijeme javna (www.pufbih.ba), ali očito se ni guverner ni javnost previše ne interesuje za to.......