Komentari (84)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ko te jebe?
...ne znate sta cete vise
HA,HA,HA staša klošarac, poslanik, čak je tolišno mali da ni potpun kriminalac nemože da bude!
Poslanici SNSDa samo nešto osporava,bili pozicija ili opozicija i to je sve što znaju.Nikad ,ama baš nikad nisu konkretno predložili ništa što bi narodima ove zemlje popravilo loš život.Da su bar to omogućili pripadnicima naroda koji žive u RS,ali i tamo gdje su većina to nisu uradili,nego naprotiv doveli su ljude do siromaštva,a sebe bogatili koliko su god mogli.Sama banda od poslanika!
Ma jebes ovu drzavu i njeno uredjenje! Najbolje je raguliti! Jebu me u mozak ovi kao ovaj Klosarac!
Nisam u Sarajevu pa bih molio da mi preporucite nekog ko ce ovome klempi zveknuti nekoliko hampasa (placam u eurima i na ruke garantovano). molio bi da mu makar 3 dana zvoni u usima - hvala. Javiti se za nagradu na telefon 061 375892
http://www.youtube.com/watch?v=2WjVL8amBYM
Pare su u pitanju, ministarstva koja donose pare direktori i članovi upravnih odbora koji strankama donose pare. Ma kakva RS to je u pitanju samo interes jer se pare dijele na državnom nivou bolje nego na entitetskom, pa poslovi koji se ugovaraju i ona stara računica kod zaključivanja posla "A gdje sam ja tu"
Ovo je strasno javno govori o blokiranju institucija BIH ovakvim bolesnim idiotima treba zabraniti rad. Ovo je stranka definitivnoopasnih namjera i treba joj zabraniti rad.
Kolika je plata za nerad ili sankcija za neopravdan izostanak s radnog mjesa?Možda je došlo vrijeme da Vijeće ministara predloži Parlamentu zakon,amandman ili uredbu na tu problematiku.
Da li postoji zakonska mogucnost da se onima koji ne dolaze na sjednice (na posao) i plata ne isplacuje? Pa i ja bi isto rekao necu ici na posao, dok ne zamjenite sefa, ali ne ide gospodine to
Gamadija bi samo da zaustavlja pozitivne procese u državi.
Zbog ovakvih retrogradnih kretena cemo i dalje biti najzaostaliji i najbijedniji dio evrope, tutto completo.
SNSD jos uvjek na aparatima :))
Lagano ti ga svi metnemo.