Komentari (21)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi iz B.Luke su strašni. Kada nešto nije uredu onda kažu u Bosni i Hercegovini. Ukoliko je to afirmativno onda kažu u RS-u. Znaju li oni gdje su, ko su šta su itd... ?
Kada će ova sdp k.u.č.k.a iz obdaništa da podnese ostavku, ruske paštete nabavljene preko pajtaša iz Živinica. jeli _
Čemu ove vijesti, kad se nikad ništa neće poduzeti. Jednostavno u ovoj zemlji se kriminal isplati blagoslovile ga i popovi i hodže, socialdemokrati i nacionalisti !!!!!!!!
najbrzi put do siromastva je posten rad u ovoj zemlji...a vi polemisite koliko hocete...
A ko je tacno izgubio taj novac, molim lijepo?
kupovinom domacih proizvoda trpate dzepove kriminalcima, politicarima, budzetlijama, ali nikako drzavi bih odnosno sebi kako bi se te pare investirale u skole, ekonomiju, indistriju...
ništa mi draže nego ivu andrića vidjeti u svom džepu :DDDDDD
U BH zatvrima nema ni jednog direktora a malo koji nije korumpiran. Direktore i ministre postavljaju stranački prvaci, što znači da su za neviđenu korupciju najodgoovrniji stranački lideri (Tihić, Dodik, Čović, Lagumdžija). Posredno putem kadrovske politike oni su ključni nosioci KIORUPCIJE u BiH.
Bojkot države. Građanskim neposluhom protiv kriminogenih kvazi-nacionalista! Otpor agresiji šovinisticke bagre!
ma samo tako netreba nista davati nasoj usljivoj drzavi narod nema sta da jedu a oni hoce nova auta.......
Haha pa to je ta njihova RS, ovdje u Aljinom rahatluku fala bogu nema korupcije.
vise izgubim raspisujuci i objavljujuci svaki mjesec tender, znate li koliko se para potrosi na objave i rjesenja te stalna obnavljanja postupaka maloumnici jednici ko vas placa i da li vi znate ista o javnim nabavkama?
Malo brate, malo,......
a, koliko izgubi na udruzenja, drustva, nvo klinaca i palaca?
ma ovi iz B.Luke nisu NISTA!Samo nijemi posmatraci Bosnjackog politickog zivota i trecerazredni KMETOVI koji iz pravoslavnih jazbina posmatraju Zivi Svijet!Kako objasnjavaja Amerika-to su UNTOUCHABLE!!
VAŽNO je da nisu ugroženi VITALNI NACIONALNI INTERESI!