Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja neki dan hodam ulicom, nesto smrdi ko cenifa. Kad sta ti je, naredili nasem Akademiku da otkine dlake sa s*pka, nakupilo mu se g*vana na njima pa to zaudara da je higijenska komisija morala izaci na teren. Naredili mu da od danas pere g*zu makar jednom godisnje. U svoju odbranu Akademik je iznjeo da se njegovi pretci nisu nikako prali pa on samo nastavlja svijetlu tradiciju. To sto ta tradicija smrdi je kolateralna steta. Usput, Milun Kornjaca??? Kako li se sudbina poigrala sa ovom individuom od samoga pocetka.
Bolesno moje dijete...ccc, zalosti.
ti BELI i VISOKI čoveče opet po starom ccc a jesul ti i roditelji takvi?? obično se vaspitanje pa i faš.izam nasledi od roditelja..nikakvo čudo
bit ce njima prohujalo s vihorom kao 95 iz krajine :) pusa poturicko janjicarskim kmetovima :)
Neka zato ce dobiti dozivotnu robiju koju i zasluzuju
@???? Eto vi ljudi...do kraja.Ubice,a izjašnjavaju se nevinim...to je i nama recept za slijedeću rundu...pa ćemo i mi bit nevini...jer prdoslavci i nisu ljudi,nego kerovi,a za kerove su šinteri...eto tako.Pravac Mala Ćaba-Kalinovik-Čajniče-Plijevlja...Berane...Rožaje...Peć...Skoplje...ISTANBUL.
KAKO NEKO MOZE MUSLJE SMATRATI LJUDIMA