Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
a ja mislio samo ce se pipo pitati :-(
ma hoce da ugrabe malo para od zapada kao i za Kosovo ,samo sto jos oni ne znaju da u BiH nema love kao u Siptara.ode rs i to dzabe:-))))
postaje dosadno (zijevanje), sve ovo već znamo.., drugovi, danas se rusi pitaju skoro koliko i ameri, sto prije nije bio slucaj... to je ta otegotna okolnost..
jeste li primjetili da kad amerika dodje ovdje odmah rusi dolaze,pogodite zasto?rusija nema nikakvo pravo da se mijesa u unutrasnju poliicku bosne i hercegovine!
Pa ovdje ima camo jedan nacionalitet a to je Bosanac o kojim narodima ova havetinja prica?
Čuj ublehe, dogovor tri naroda.Kakav crni dogovor, pa ovdje se ne mogu dogovorit oko vremenske prognoze.
Gotovo je izglada, cim su i ovi se poceli javljati. Oni kukuricu samo kad treba vlahe spasavati, garant su ameri odlucili nesto uradit pa ovi unaprijed hoce da odrede pravac, al ko ih jxxx