Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
"Позвали високог представника"... Па такви ко он су нам ово све и закували а ви би да вас он спасава...
Predizobrna farsa za ovce, refrendumi i zaebancije, samo da se skrene sa zivotnih tema i nedostatka novca ;) Thumbs Up za Ovce.
jebe se bakira za stolac davno mu je babo to tuđmanu prepustio
Mogli ste komotno osudit i djelovanje vlasti u Federaciji BiH. Krčme narodne pare bez rezultata. Je li haram: obećaju javno 20 miliona KM za preduzetnike, ne dodijele ni 2 miliona (službena statistika), obećaju osloboditi od doprinosa na plate novih zaposlenih, ne urade ništa, premijer primi kćerku bez konkursa u javnu instituciju, stranih investicija nema kao ni prije. Omladina nam zbog toga iseljava i država slabi, više nego od Dodikovog blebetanja. Hoćemo li čuti da i vlast FBiH osudite?
KOGA VI PREDSTAVLJATE..POJAVITE SE SAMO KAD VAM PARE TREBAJU,,POGLEDAJ SAMO KOLIKO IH IMA ,,PA PO MILJU DA KOSTATE MJESECNO ,NEMOZE VAM NI DODIK OD PLATE DATI,,
"Nevladine"
Kmeeeeee se još nije završilo
prvo treba osudit vaše islamsko-radilkalno djelovanje ...vaše rušenje drzave BiH