Komentari (36)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
samo u ovoj zemlji autentican snimak o kupovini poslanika se proglasi namotinarim,jadno
I na kraju ce biti " Dogovorili su se da ce se dogovarati"" To je za nase politicare najdraza i najcesca rijec..
cirkus kolorado ...
@hercegovac..ko je bijezao 95-e ispred Petog Korpusa ? Lako vam je bilo pokazivati hrabrost na djeci i zenama ali ste se usrali kad smo i mi dobili samo malo oruzja.
Dino: ne sjeća se, bio je mali :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
dajte im nozeva.......od onih iz tramvaja pa nek bude i tamo veselo :)
DODO I SALKIC JEDAN PORED DRUGOG KO CE DA POBJEDI ?
Opet kazem, *ebe se njima, uredno primaju po 3-4-5 milja mjesecno, bas kao i ovi nasi u federaciji,. Nista se promjenit nece dok se ova raja sto nije na budzetu ne pobuni!
Pobuniće se... Kafa pred vladom pa kući. Ili gledati i blejati u zidove, kao šaljemo poruku... Pa ne možeš u džunglu ući s bontonom u ruci.
...to stariji neka se bune...mladji se vec bune na svoj način...a to je odlazak... idite malo na postaje i aerodrome...sve cura i momaka na granicama :-) e to je najbolji protest!
Kaze Bakir I-Cim isposlujem 10000 radnijeh mjesta,zastiticu majke Srebrenice!