Komentari (8)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ŽELJKO KOMŠIĆU, SADA, KADA SI IZABRAN, NAVALI PA PRIMI I ONO MALO IZBLAMIRANIH SDP_OVACA KOJI SU OSTALI U SDP- NEDOĐIJI. A MOLIM TE BEĆIROVIĆA POSTAVI NA NAJNAJNAJBOLJE MJESTO, NANANA VEĆU FUNKCIJU GDJE SE MOŽE DOBRO HAJROVATI.
Ovo je gamad kojima nije stalo do Bosne, i naroda i nije ih briga za boljitak drugih, vec samo za njih. Ovoje cista sramota.
A Majkovićka iz brkate vojske u drkate diplomate! Jašta! A, da no! Jok more!
Konstituisana je i Komisija za pripremu izbora Vijeća ministara BiH >>> i sada šta??
Kad vidim Dusanku Majkic i kakvu je funkciju dobila dođe mi da se iselim na Novi Zeland
HAHA IMA 10 GODINA DA MI SRCE PUCA OD PAPANLUKA, BIJEDE, BRUKE I SRAMOTE U OVOJ ZEMLJI, KAKO BI RADO ISELILA, KOJI NOVI ZELAND, U BIJAFRU SAMO DA SE RIJEŠIM OVE VLASTI ČIJI EFEKAT SE NAJBOLJE ODRAŽAVA NA MOM GLADNOM STOMAKU. DALI MI ZA 40 GODINA RADNOG STAŽA PENZIJU, NE MOGU OD SRAMOTE DA NAPIŠEM. DABOGDA IM DJECA ISPAŠTALA ZA NJIHOV RAD KOJI SE ZOVE ,,HAJ-NEHAJ,,. VAŽNO JE DA STRUJA VJERSKIM INSTITUCIJAMA SKORO NIJE NI POSKUPILA, ČAST, VJERI, ISLAMU, ČAST BOGU U KOGA VJERUJEM ALI SVI OVI ŠTO SU GUZICE SMJESTILI PO VJERSKIM INSTITUCIJAMA U BOSNI I HERCEGOVINI------------NIŽE NEMA.
Napisao sam Novi Zeland zbog razdaljine, moze i otok na Pacifiku samo što dalje od ovih ubleha na vlasti
Evo bonusa na mizernu platu naših poslanika. :)