Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zalažu se za mirno ukidanje entiteta i normalnu BiH. Sad sam malo gledao na njihovoj stranici. Cine mi se kao neka kopija SDPa, bosnjacka stranka u kojoj djeluju lojalni i posteni Hrvati i Srbi. Program im je identican, a ne znam kako ga misle ostvariti. I kakvo ce uredenje biti ako ga recimo ostvare?
Kamere su bacanje novca i navikavanje djece na to da je normalno da budu posmatrana i snimana 24 sata dnevno. Uz to - beskorisne su kao dokazni materijal jer su mahom niske rezolucije, van fokusa i ogranicenog ugla snimanja. Uostalom, pitajte Britance koji su naj-kamerastija nacija koliko kriminalnih dijela rijese uz pomoc kamera i koliko iste smanjuju teska kriminalna djela. U oba slucaja debelo ispod 10%. Zastitari su logicna, ali losa ideja. Kao i gluposti tipa \"neka sva djeca nose akreditacije\". Kroz prosjecna skolska vrata dnevno prodje 300 do 1000 ucenika. To je nemoguce kontrolisati ako sva ta djeca trebaju takodje nekad vec da stignu na nastavu. A sve to, skupa s ogradama, nema nikakve koristi cim dijete kroci nogom van dvorista. Denisa Mrnjavca nisu izboli u skolskom dvoristu ni negdje u nekom mracnom corsokaku. Ovo je cisto predizborno mahanje standardnim \"MI MISLIMO NA VASU DJECU!!!\" transparentima.
Nezgodno je reći ĐAČICA (ž.r. od đak), pa se za dječake kaže da su đaci, a za djevojčice učenice. Bogatstvo bosanskog jezika! Naša stranka je naša i za nju bi trebalo glasati, ali su malo zaglavili sa elektro-energetskim sektorom, pa,...Vidjećemo, možda će se popraviti. Zalažu se za mirno ukidanje entiteta i normalnu BiH. Na čelu su im bore, a malo ispod bore smijalice. Bojan Bajić prdsjdnik N.S. Branili i jedini se usprotivili marisanju Q-ljudi. (Najveći uspjeh do sada)
Koja je razlikaizmedu dakai ucenika? I kakva je ta Nasa stranka? Za kakvo se unutarnje uredenje zalazu? Tko im je na celu?
@INESa Jeste. Ipak, SDA, SDP, SBiH i ostali se ovoga nisu sjetili osim Nase stranke. A ovo je sto ljude zanima. Bolji i kvalitetniji zivot, a ne kako ce se predsjednik BiH birati. I hoce li biti Predsjednistvo ili predsjednik sa dva zamjenika/ podpredsjednika.
pocela predizborna kampanja