Komentari (7)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Podržavam ovu ideju i BH Patriote. mislim da nitko sam ne bi smio povući niti jedan potez bez mišljenja bošnjačkih intelektualaca što se tiče državnog uređenja BiH. sTOGA PODRŽAVAM NASTOJANJE PAMETNIH bOŠNJAKA DA UČESTVUJU U TOME.
svaku ti potpisujem
po kojim kriterijima su ovi bh patriote? u ovoj zemlji svako radi sta padne na pamet - prava anarhija! udruzili se KLEPTOMANI kako bi zastitili lopovlukom stecenu imovinu!
e moj Sejfudine mars u Koloseum kockaj....
vidi ove budaletine pa sutra konju je sastanak srpski patriota i tema je kako vratiti 64% SRPSKE TERITORIJE OD GENIOCIDNE TVORWEVINE fbih
Je li ove neko izabrao ili su se samoizabrali? Mnogo su \"skromni\". Eto, oni bi da se po njihovim zahtjevima promijeni Ustav i uredi BiH. Promijenili bi i spoljnu politiku Amerike. Baš su uticajni! Kažu, ZA SADA neće formirati političku partiju. Je li neko brojao političke partije u kojima je bivao Sejfudin Tokić?
A jeli se očitova Deda Arzija? :DD