Komentari (179)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Dzaba sve ali u regionu pa i dalje, Bosna je najbogatije kulturom i historijom, prava originalna i jedina unikatna zemlja.
:) sta izvali i osta ziv
@novi- Istinu, ali kao i uvjek vecina istinu nemoze progutati
PRIKAŽI ODGOVORE (9)
Milenij postojanja. MILENIJ. ...A on meni 'nema Bosne'?!
Imalo je, ima i imat će!!!!
@drinskysorab Treba podići spomenik toj zvjerski pobijenoj djeci! Problem je da su zbog te djece pobijena neka druga djeca '92-'95. Ubice djece Potkozarja su dobile što su zaslužile '45, a šta je sa ovim iz '92-'95? Dočekuju se kao heroji. Zvijerima sad i jezik smeta.... I još nešto, ustaše su istinski sljedbenici (srpske) fašističke politike. Stefan Nemanja je trećinu bogumila Raške pobio, trećinu prognao (u Bosnu), a trećinu pokrstio. Baš kao i Milan Budak '41-'45. Moj care...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Cemu sluzi konferencija o postojanju...
steta sto ovi tzv. bosnjaci nemaju nista s ovim spomenicima, jer kad pogledaju dobro nemaju vjeru, kulturu ,obicaje kao stari bosnjanji(a to je sve sto cini jedan narod) mogu se ja zvati sebe i eskim ali kada nemam nista s njima zajednicko...
Kako si samo " strucno " izvalio ovu svoju opservaciju , to je za svaku kritiku , al' hajde , bolje se tebi nasmijat nego onom ko te tako " poducio " , jer ti se neces imat cega stidit zato sto nisi kriv sto nisi naucen .
@Istina95 KAD TI SE DJED POSRBIO?? PSENICU ILI BRASNO JE DOBIO CINOM POSRBLJAVANJA??? STA STE BILI PRIJE POSRBLJAVANJA BOSNJACI PRAVOSLAVCI ILI STOCARI VLASI??
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Svako ko zna ćirilicu, može da čita i shvati natpis u dnu slike, a opet, u FBiH se ćirilično pismo vezuje samo za Srbe.. Kontradiktorno.. al' nema veze..:)
@otkos Ima meni, tebi i svakome ko ćirilicu smatra svojim pismom.. Ostali, uključujući i organizatore ove konferencije naravno ne kontaju tu vezu, odnosno neće da kontaju, jer im ne odgovara..:)
@otkos Pazi jednu stvar.. Činjenica da su moj maternji jezik uz ugurivanje sitnih turcizama proglasili tuđim je čisto političko pitanje.. Na žalost svjetska konstelacija snaga je u tom momentu omogućila takvu nepravdu, a omogućava je i dan danas..
PRIKAŽI ODGOVORE (8)
@novi , haj mrš operi zube, bazdi ti iz usta😏
Nema nista lose u bosnjackom jeziku.
Ih zato je onaj glavutan iz Laktasa cijeli dan pijo vodu preko MASICA.
svi strucnjaci muslimani :)
Bosna kao i bosanski jezik su ponos svakog Bosanca, znaju to čete, bošnjei ujke.
sta je sa herecegovcima vi jadnici samo nepriznate pola drzave
hercegovinu poklopili bosanski hrvati.
Bosanski jezik je napisan više od 200 godina prije srpskog a sada mi neki klosar iz Laktaša nameće drugo.MRŠ
@tamanimo Onda su Bosnje za vas Tomas Edison, pa skontaj ko je umro bogat a ko siromah.
Pogledaj wikipediju
PRIKAŽI ODGOVORE (4)