Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zenica je Bosne zjenica ! :)
Da se neće možda zvat Trg Narcisa (Zlaje), ili možda Trg tajkuna (Fahre) ili ne daj bože đenerala Mladića.Dok je nas zeničana i bosanaca zvat će se Trg Alije Izetbegovića, pa crknite neprijatelji BiH !
halo sarajlice,,ohladite malo,,pustite zenicu na miru. slažem se da je ime trga potpuno neadekvatno. koncert dobar- konačno neka svirka , a da nije sinan, seka , joksimović i ostali metilji.
Trg Oslobođenja !
4 slika, nacissticki pozdrav !
Ova se Mima traži u svim sverama, a sasvim prosječna djevojka.I zar nije malo kasno za taj aparatić?
@predlog prvo se ti opismeni, pa onda predlazi imena trgova.
zlatan alispahic, ..dezurni kriticar iz zavidovica, ...ciji organzam kontrolira alkohol
ime trga da se promjeni u ZLATNI KASIKA
Preimenujete taj trg u Trg Dinastije Izetbegović pa da budemo up to date!
OKRENIMO DEJTONSKU ZASTAVU NAOPAKO.DAJMO DO ZNANJA DA TO NIJE NAŠA ZASTAVA ! ZNA SE KOJU ZASTAVU TREBA DRZATI PRAVILNO.
Joj, dosadni ste više sa tim nacionalizmom, haj' ohladite malo. Nastup na otvorenju je bio solidan, haj'mo reći 4+, nadamo se da će i ostatak programa Z. proljeća biti dobar. Neka se nešto pozitivno dešava, nek' nam nije sve crna hronika.
Trg Alije Izetbegovica,to postoji?Sta covjek da kaze neg hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha.Lik nas totalno shebao,pa mogli smo i da ne ratujemo, da ne ginemo, imali bi bolji zivot,ali ne bi imali oni.Ne bi imali trgove ,bili presjednici ,bili direktori bolnica,bili vlasnici bh telecoma(do duse ne zvanicni),i jos mnoge stvari.E zavuko vam Alija.
3 zastave se drze ispravno, 1 okrenuta naopacke... haj napredujemo...
Mada je sansa da si domaci poT.urac tuj prije bi reko da si Srbi.janac ,nakraju Srbija.nac-Potur.ica-Izdajn.ik i Kv.isli.ng je za tebe BO.G ,Bo.sanac nisi ,jel ja jesam Bosanac pa znam da takve ko sto si ti majka Bosna nebi oko.tila
hejteri zelim vam dugu starost i tesku bolest