Komentari (2)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Imam jedno pitanje za uvazenog gospodina Hecu: Kako bih ja mogao upast u EP? Imam sve potrebne kvalifikacije ali ne znam kome da se obratim za pare. Cujem da se daje do 20.000 KM. Safi Orucevicu ili Omeru Macicu. Ispod nema price, a opet moram biti stranacki pripadnik vase 100% zabih. Gdje je autoput Heco? Kradete djedovinu nasu, nista produktivno ne pravite. Vi ste za Auschwitza !!!!
gospod hečo malo sagledajte lopovluke u kreki . oko bespravno prijema radnika . .postavljanja direktora.obez odgovarajućih kvaliifikacija koji po 3000km imaju plate a takvih ima alibaba i 40 hajduka molim vas izvrsite tu kontrolu dok jaci intelektualni kapitali rade i nad kojima se vrse bespravno rusenje kolektivnog ugovora o platama iz 2000 godine i ne postavljanje strucnih ljudi na radna mjesta teh. direktora i direktora selam prijatno i unaprijed hvala