Komentari (145)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o čemu, kurva o poštenju. svi ti direktori su iz tvoje stranke, i svi pušete u istu tikvu, K R E T E N U
nemoj da ga vrijeđaš pouzdano znam da je jedan od najpostenijih u KS..................... ha sto ja bacam bombe ni sava kovacevic mi nije ravan :)
PRAVDA ZA DIREKTORE
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Dino ukine Sebiji platu. Bakir ukinuo Dinu.
Hajde ugroženi i vaši plačenici juriš! Napunite usta kiselinom. Đab - đaba vam je istrage i hapšenja su krenula! Čak i tamo gdje ni SDP-ovci a i neki drugi nisu smjeli ni da provire. Neće Dino građane pred Kantonom - bolje mu je kada su lopuže u bajboku!
Dino, sve što je više od 28000 godišnje previše. Nijedan normalan direktor u JP.-u nema urađenog kvalitetnog posla za više. A KS neka uvede godišnje nagrade ( ne političke) najuspešnijeg direktora JP pa neka bude i 20000 KM ali zasluženo. Pa da vidimo. One što su fulili odmah na biro!
Koji kvinac forsiraju ovog idiota ovoliko na klix-u. Umjesto kritika oni mu jos daju prostor da prica gluposti.
OVO JE DOKAZ DA DINI NJEGOVI DIREKTORI NISTA NE GOVORE, NIKO TE DINO NE GOTIVI PA SDA DIREKTORI TI NECE DA KAZU DA IMAJU TOLIKE PLATE STA OCEKUJES OD DRUGIH 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
To nisu Dinini direktori - sada će biti još manje!
KOLIKO JE SPOSOBAN NAS PREMIJER TREBALO MU POLA MANDATA DA OVO SATRO OTKRIJE E SADA CE MU TREBATI JOS POLA MANDATA DA NISTA NE URADI, ALI BAR NIKO NECE PRICATI O GORUCIM PROBLEMIMA NEGO CE NAS DINO SPINOVATI JOS JEDNO 6 MJESECI O NISTA URADITI NECE, PA CE ONDA NACI NOVE TEME ZA SPINOVANJE ITD ITD ITD........
BAS SE DINO ZAPREPASTIO KADA JE SAZNAO A INACE NIJE ZNAO DA SDA DIREKTORI IMAJU OVOLIKE PLATE SOKIRAO SE COVJEK. TAKO JE DINO KAD TE DRZE U IZOLACIJI NECE DA TI KAZU, ZNAJU DA SI POSTENJACINA DA CES IH SANKCIONISATI 😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂😂
DINO NISMO NI SUMNJALI DA SI LOPOV, ALI SMO SUMNJALI DA CE NAS DF TAKO UNISTITI DA SA LOPOVIMA NAPRAVE KOALICIJU PA TO JE PORAZAVAJUCE !!!!
Koliki je spiner ovaj Dino Konakovic, pa.bolan dino jesil se ikada zapitao koliko si imao prije politike koliko sada imas i sta od toga sto imas mozes da dokazes ????
I oca i majku lopovsku, pa dokle ces vise spinovati cita li ovaj covjek komentare pa nije 250 botovova valjda u pitanju !!!!
Za njih smo glasali, pa sad ni riječi. Nek nas *ebu, to smo i zaslužili.
Kada cemo dobiti listu plata od vas politicara tj. kada cemo poceti smanjivati te plate zbog nerada i nereda koji ste napravili u drzavi.
Nikad.
A mozda ni tad :)
Kako da ne. Isto kao i do sada.
Hajde da i te sankcije vidim, pa da umrem. Konakoviću, hoćeš li i one sa Poljina sankcionisat?
KONAKOVICU POSEREM TI SE USTAAAA HOMICU SELJACKI IZ ROGATICE
Joj glupog naroda. Za napovjerovat. Glavni kriminalci o poštenju!