Komentari (60)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Elmedin Dino Konaković, rođen u Sarajevu 3. septembra 1974. godine, završio je Elektrotehničku školu, a kasnije (iznenada) diplomirao na Fakultetu sporta i tjelesnog odgoja, Odsjek menadžment u sportu, u svojim 30-im. Njegov studentski život obilježila je velika afera, jer je, navodno, trogodišnji fakultet uspio završiti za manje od dva mjeseca, međutim, uprkos svemu, index mu krase skoro same desetke. Prije toga bio je dugogodišnji (neki bi dodali i osrednji) igrač i kapiten KK Bosna, te igrao u timovima u Sloveniji, Mađarskoj i Rumuniji. On je 2003. godine, nakon što se povukao iz profesionalnog sporta zasjeo na čelo ovog kluba i funkciju direktora obavljao do 2008. godine. KK Bosna je završila u dugovima, a mnogi danas smatraju da je upravo Dino Konaković zaslužan za njenu propast i prozivaju ga 'grobarom' ovog kluba.
lopov lopovaa uvijek osjetii
Kliksovci - lajkate opasno i jako ste providni. Hocete pare ili lajkate kontra...
Ko o cemu vec kurava o postenju. Daj platnu listu sta si zaradi i na sto si porez platio u zivotu i procjenu vrijednosti kuce koju imas na Poljnama i da vidimo imal srazmjera ako bude ja te prvi u guzicu ljubim.
look who's talking
Auuuu mojne ti ganjati kriminalce mozes slučajno sebe uhapsiti.Hahahah
Kad ce Kapacitet doc na red?
Ovo su zadnji trzaji nesposobnih spinera i morate biti svjesni da ljudi vise nisu glupi da im mazete oci a i nemate sa cim kanton je pred bankrotom i pitanje je vremena kada ce sud narod uzeti u svoje ruke !!! Polahko Dino sat otkucava para nema a suplje price koje pricas nik kod onih deda sa frnacuzica ne piju vode a uhljebi i zatucani su tvoje glasacko tjelo 😈😈😈😈😈😈
a kako si ti jadan bio zasluzan za otkrivanje kriminala u GRASu? da se nisi prepao pa ti ko sad posten?
MA KLASICNO SPINOVANJE HAPSE SE DIREKTORI KOJI SU PRED SMRT I NEMAJU POLITICKU PODRSKU, KAKVA BORBA SA KRIMANALOM PA NISU LUDI SEBE DA UHAPSE U NORMALNIM ZEMLJAMA KAD PREMIJERA POVEZU SA ONIM SA CIM SU NJEGA POVEZALI ON SAM DAJE OSTAVKU A NE PALAMUDI I SPINUJE I GLUMI NEKOG POSTENJACINU A NIGDJE VEZE !!!
U Grasu krali su svi od portira do direktora,vozaci sve pred sobom...
I ti se čuvaj gloopane.
Kad će slučaj KK Bosna? Ima i za tebe mjesta pored njih.
Kakav slucaj Bosna bolan, kad je u KSBiH savezu predsjednik, dobri drug Mahmutovic mu pomogao. Je.o ti tu drzavu gdje sportski savez trazi pomoc od stanovnistva da bi mogao otici na neko prvenstvo i da bi opstao.
Konakovicu moj pitam se ko nanosi stetu Kantonu Sarajevo ? nisi ti sto posto, ma nije nijedan politicar. Dobro vi radite svoj posao. Magneti za pare. Samo mi krivo sto razjebas.e sport, djeca moraju ici vani da uspiju.
kad vec nemas uticaj na sud i tuzilstvo zasto se kitis tudjim perjem odnosno procesima koji oni nezavisno vode? s druge strane, kako te nije stid da pravnu obavezu vlasnika preduzeca ciji su direktori predmet istrage predstavljas kao neki uspjeh? ubleha bez premca! i samo da udje u zapisnik, i Arslanagici i Jusufranic su bili vasi podobnici za uhljebljenje kadrova i ispumpavanje para.
Deset godina nisam nigdje pazarila izvan Binga, ali od kako je BINGO postao sponzoruša SDP-a i CRVENIH KMERA, moja noga nikad više u BINGO. Toliko je providna servilnost Jasmina Imamovića prema vlasniku Binga, da je to za povraćanje. Iduće godine, dva dana prije lokalnih izbora će biti otvoren najveći BINGO centar u Tuzli...živi bili pa vidjeli...fuj BINGO
Lažeš, asvalturo, nisi nikad ni ušla u Bingo, po rukiopisu ti se vidi da u tvom mjestu ima samo seoska zadruga. Da udješ u bilo koju prodavnicu Binga izgubila bi se i tražili bi te danima.