Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
ko o cemu kurva o postenju
nsatalja i dalj epodavati muda za bubrege
..tipicni "intelektualni" klix komentar :)
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Gledaj ovo SDA-ovsko smece, unistio peder sportskog giganta kakva je bila KK Bosna i jos ima obraza palamuditi
eto sad ispade da bez tog zakona nismo znali ko se obogatio...
Pomozi Bosni protiv Srbije i Hrvatske http://esimsecura.com/lan.14806/ Srbija je mnogo jaca od BiH, a i Hrvatska je nesto malo jaca, trenutno uspijevamo odbraniti sve regije Bosne i Hercegovine ali ne znamo dokle cemo to uspjeti ako nam se ne pridruze novi igraci. Potrebni su nam svi: dobri vojnici, ekonomisti, politicari, trgovci, novinari... u cemu god da ste dobri mozete pomoci u odbrani Bosne i Hercegovine od okupatora. Unaprijed hvala na odzivu.
Bravo Dino.Za početak prvo prozvati i javno objaviti imena onih koji su polagali 14-15 ispita za 2 dana.
Ako usvoje zakon i primjene ga neka naprave treci entitet i u njemu zatvor taman da mogu stati svi na koje se odnosi.
Zasto nije usvojen na pocetku mandata??? I sta kad se sazna ko se obogatio, sta ce biti sa tim osobama??? Gdje je zakon za to???
u prosjeku oni u PSBiH imaju platu od 5.000KM, za 4 godine, to je 240.000... a sta rade? pa eto, vecina dodju drjemovni NA POSAO i hoce li odrijemati ili ne, ionako je tisina, cuje se samo glas nekog koji prica price, u ovom slucaju, za vecinu su to uspavanke!
sta njima moze zakon?
Otkad se ti zakoni vrte u krug, nikome to od vas ne odgovara, al norod zna najbolje
joj sto me trznu kad vidjeh svoje prezime na klixu kad na kraju ovaj peder
Gosp.Konakovicu,narod zna ko se i kako obogatio.Treba zakon o oduziamnju te imovine i kaznjavanje tih politicara.I sta je sa onim sto su se obogatili a vise nisu na vlasti?' Ne bacajte nam so u oci..
SDA je krala od 1990 godina pa nadalje kradu i krasce a narod ako je i malo pametan da fukari ne daju glas svoj daj te mladim sansu da stvore drzavu kako treba kao nekadasnju yugoslaviu svi su radili i zivi li normalno a sada samo neki ljudi poput bakira tihica zukica zvizdica i ovoga propalog kosarkasa obogati li, sto ne kazu ko ce tihicevu kuci sanirati u samcu od poplava..
nije u pitanju ko ce doci na vlast vec je u pitanju balkanska tradicija,treba izmjenit komplet sistem,tradiciju pa tek onda ove gmazove,ako mozes potplatit policajca da ne pise kaznu sto onda nemozes potplatit portira,ministra,sluzbenika,postara,sumara itd.
jest vala SDA - narod zna! Znaćete i vi na izborima.
Konaković: Novim zakonom ćemo vidjeti ko se to enormno obogatio baveći se politikom -------------------------------- JE LI OVO ONAJ STO NA POLJINAMA IMA ONU MODERNU VILU?
Jesi li sebe računo imovina iz BOSNE :Vila opasana zidom ogradio se ko Jevreji !!
pitaj prvo Bakira smije li se to predlagat
On ce ovog vikenda uzivati u Dubrovniku sa nasim parama,a mi klikajmo iz fotelje.