Komentari (65)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovaj je umislio da je nekome vazan. Hajde spusti se na zemlju.
Agresorsko-genocidna gamad i njihove marionete is SDP i SBB na sve nacine pokusavaju da preuzmu vlast i da ukinu BiH, pokusavaju da razjedine jedinu drzavotvornu stranku SDA i tako omoguce laksi raspad drzave BiH, dok su prosrpske SDP i SBB uveliko zapoceli predizbornu kampanju SDA pokusava da pomogne gradjanima i drzavi BiH , ne opterecujuci se izbornom kampanjom i foteljama
Konakovic je jedan od rijetkih mladih uspjesnih i pametnih ljudi, kamo srece da ih BiH ima vise
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
E bas nas usreci sa ovim sto ce ostati,eto bez tebe ova drzava LOPOVCINO ne bi mogla funkcionisati !!
Konakovic i SDA jedini koji se bore za gradjane i pokusavaju da poprave sto su SDP i SBB za ove 4 god porusili i pokvarili, Svaka vam cast.
dis1 pogledaj situaciju u KK Bosna koju je generirao Konakovic, sve ce ti biti jasno. Hoce nece, SDA je na vlasti od 1991 godine i poslije rata sve do danas. Napravili su najsiromasniju drzavu u Europi i najkorumpiraniju. Imamo 560 000 nezaposlenih na 3 miliona stanovnika, toliko Njemacka nema na 85 000 000 stanovnika........ i onda dodjes ti i pricas po portalu kako se SDA jedina bori za gradjane? o cemu ti pricas covjece?
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Oh 'šen'co!
Izetbegovic podrzava Zvizdica. Ali nece jos dugo. Dino strpi se jos malo....jos jedno 10 godina :)))))))))))))))
Konakovic i SDA jedini koji se bore za gradjane i pokusavaju da poprave sto su SDP i SBB za ove 4 god porusili i pokvarili, Svaka vam cast.
ako je i od spinnera previse je. Jarani, porucite stranackim sefovima da promijene taktiku, jer su procitani. Pa pogledajte samo vasa velicanja stranaka - dobiju ubjedljivo najvise dislajkova. Pametnom bi to bila po(r)uka ...
hahahah muamer_svraka, pravo si smjesan,koga to interesuju dislajkovi osim bolesnika iz SDP i SBB, a ovako ste vi sve komentare za SDA dislajkovali i 2012, pa vas SDA pomete na Izborima, i sad ista stvar, asto se tice dislajkova i lajkova jasno da ce SDA na ovom portalu imati najvise dislajkova jer sva agresorsko-genocidna gamad je protiv SDA i SDA je vasa i njihova nocna mora i nesanica jer je SDA patriotska stranka naravno i pobjednicka.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
napusta, napusta, nego ga sramota da kaze - ide za trenera FK Sarajevo :P
...što je više kleveta i laži, sda nam je miliji i draži :)
Treba mu austin powersa dovesti da mu kaže ' mooo ' hahaha
Sda cijela iz dva dijela. Počelo je:)
Opet ovaj na naslovnoj strani klixa i na centralnom mjestu. Pa dokle? Predizborna kampanja u punom jeku. Na kraju će ga postavit za premijera Federacije.
Dino kurcinoooo!!!
Ne volim da pisem ruzne rijeci, ali cu da nekako da napisem. NAJVECI SUPAK U BIH.
Notorne lazi iste koje plasira VASA SDA VAMA KMETOVIMA STA MISLITE KAKVIM VAS SMATRA BAKIR???HAHAHAHHA DVA MJESECA ON NIJE IZASO DA KAZE NISTA ZNACI NE SMATRA VAS OVCAMA VEC LJUDIMA KOJE NE POSTOJE EVO KAKO VAS MEDIJI PRAVE KRETENIMA http://www.novi-svjetski-poredak.com/2013/09/14/televizija-i-mediji-rade-od-ljudi-kretene-bez-mozga-i-duse/
Hajde ti Konakoviću u Klub sa Radeljašem. Isti ste.
pa nisi lud. ne bih ni ja tek si poceo uzimati. vikendica na poljinama nije ni do pola. ovo ono. Nemoj molim te ici niti nas ikada napustiti u bilo kojem smislu.
Ovako BAKIR I SDA SVOJE OVCE OBMANJUJU EVO OVCE DA NESTO PAMETNO NAUSITE DA NE BUDE TE TOKMACI CITAV ZIVOT I DA NE RINTATE ZA DRUGE DEBILCINE JEDNE http://www.novi-svjetski-poredak.com/2013/09/05/masovni-mediji-u-svijetu-vlasnistvo-i-upravljanje/
Agresorsko-genocidna gamad SDA GENOCIDNA I ZLOCINACKA TVOREVINA E MOJI PULENI OSIM ObRAZA,CASTI I POSTENJ OD SDA STE DOBILI???