Komentari (98)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ja jučer bio u EU to jest u Splitu kugla sladoleda 2 eur. kafa 3 eur mislim da baš i nije sjajno narodu koji tamo živi .
Nastavnik fizičkog ministar vanjskih poslova. Samo to dovoljno govori. Najkompetentniji, najbolji, najstručniji su došli...
Ti si na turistickom mjestu, u špicu. Sjedi na ferhadiju pa popij kafu. U par deka je to, gdje je nas standard gdje je hrvatski ne mozemo se poredit snjima po platama.
PRIKAŽI ODGOVORE (7)
Nastavnik fizičkog ministar vanjskih poslova. Samo to dovoljno govori. Najkompetentniji, najbolji, najstručniji su došli...
kolut naprijed utjera mu ga covic sazada
sibicar, narko kartelas i izdajnik
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
SDA botovi cmizdrite! Samo nastavnik fizickog pa nastavnik fizickog, pa sta je Tito bio? Masinbravar koji je bio ravnopravan sa najvecim svjetskim predsjednicima.
ovi bacaju prasinu u ovi skupljaju jeftine poene pred izbore nista ovo ne znaci sto smo usli u pregovore crna gora je usla 2012 godine u pregovore,makedonija od 2005 i sta su uradili do sad samo naziv drzave promjenili ,turska od 2005 tako da je ovo samo skupljanje poena za izbore na sva usta sve medije se objavljuje pravi hampa,sto su uradili u kantonu sarajevu skidam kapu ostalo nula bodova
kaka je ovo izdajnička hinja,ovo malo koja mindža more izbaciti.okot obični,mogu misliti kako se osjećaju sad otriježnjeni njegovi glasači,koji su uvidjeli šta se radi.nebi him bio u koži..a fortini i njivini glasači,za njih nema nade,to je najgori ьалиуски šljam koji su pogubljeni u vremenu i prostoru.
Zato ste drzavu prodali da bi dobili jos nekih 855 uvjeta za pristup pregovorima koji vode do novih pregovora itd itd
2026.nećeš preživjeti na političkoj sceni,budi u to siguran .
Pregovori su dati zbog gepolitikih razloga...vaši kompromisi bi nas odveli u sunovrat.
Ovaj je 14 godina proveo u kriminalnoj SDA!
Ma dobro je više, sad će 1 april!!
Dino Escobar .....Narkotici I Prevare
Na suđenju u Holandiji Gračanin izjavio da su morali osnovati svoju stranku jer se sa Bakirom i SDA nije moglo raditi, Europol poslao prepiske i dokaze sastanaka Konakovića i narko kartela u Dubaiju čak i brojeve pasoša na koje su kartel rezervirali i platili putovanja i hotele. Ali mi nije jasno da se ovo sve pokušava gurnuti pod tepih.
jel iko misli da su oni nesto kornisno napravili
NECEMO EU !!! NARODE NA ULICU !
Evo i najvećeg lažova današnjice.
ne treba nama EU, samo ce nam cijene vece biti
Ma daj ba vise,fino su ljudi rekli da je sad situacija gora nego prije 10 god. nego zahvaljujuci geopolitickoj situaciji dali zeleno svjetlo al i to nista ne znaci jer do pregovora nece doci nikad da se ne lazemo nego ovi izdajnici kupe poene