Komentari (37)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
nije problem u ljudima koji su pet godina isli na fakultet nego koji su ga za par mjeseci zavrsili i postali premijeri istakao je mehmedalija hepek u govoru ispred mz trcivode
...6 godina je medicina(ako u roku završiš)...!!!
Nas najveci kvalitet zdravstvenog sistema odlazi, ili je vec otisao. Govorim iz vlastitog iskustva.
SAMO DINO KONAKOVIC IMA PETLJE RECI: SEBIJA IZETBEGOVIC, DOSTA JE!!!!!!!! SAMO DINO KONAKOVIC ZNA ZASTO JE IZABRAN I U CIJEM INTERESU TREBA RADITI!!!!! SAMO DINO KONAKOVIC SE BORI ZA OBICNE LJUDE I SUPROTSTAVLJA SE DINASTIJI BAKIRA I SEBIJE IZETBEGOVIC!!!! DINO KONAKOVIC ZA PREDSJEDNIKA SDA, DINO KONAKOVIC ZA NASEG PREDSJEDNIKA I VODJU JEDINOG!!!!!!
Objasnjeno !
nek prica sta god ko hoce, napredka u ks je vidljiv!!
Seka ti mnogo radi. Jel dobila pola vrece zlata od Bakira, sto je donio iz Turske. To je njena nagrada.
Ima jedan ublehaš, dupeuvlakač koji je završio fakultet, a nije ni znao gdje se taj isti fakultet nalazi. Pokušao je dva puta da budfe izabran za načelnika općine/opštine, pa ga je obadva puta popušio i to debelo, a onda je na kraju izvirio glavu iz tudjeg šupka i postao je premjer. Taj dupeuvlakač će sve učiniti da Sultanija ostvari svoj životno san, da upropasti zdravstvo kod nas.
SEBIJA JE NAS NAJVECI KVALITET..KLJUC U BRAVU NA OBJE BOLNICE I PROBLEM RJESEN BY SEBIJA IZETBEGOVIC......
Zdravstvo nam je još i dobro, zahvaljujući etici predratnih generacija, a uprkos vama.
Realno,nasi doktori su sposobni(pritom mislim na ove starije koji su medicinu stvarno zavrsili onako kako treba,ni po babi ni po stricevima,a Boga mi ni po stranackoj liniji. U kakvim uslovima rade,dobre rezultate postizu. Cesto sam u Norveskoj zbog posla,njihovi doktori su groblje,niko ni o cemu pojma nema,pa cesto cujem da neko trazi doktora stranca jer su sposobniji. Tamo mi doktori lice na ove nase sto zadnjih godina "zavrsavaju" medicinu.
Da,bas tako. Samo sto je pacijentima u ovom slucaju lutrija,na koga ce potrefiti. Preko njihovih ledja se prelomi sve. Nedavno sam citala da su momka koji ima dijabetes poslali kuci s paracetamolom,a on naredni dan umro. Sve im je "uredu je to", i kad nije uredu i kad jeste.
Ispravljam netočan navodno. Naše zdravstvo se urušavanja zato što nam kvalitetan zdravstveni kadar bukvalno nestaje .Odnose ljudi trbuhom za kruhom.