Komentari (24)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Energoinvest+BH gas+ Sarajevogas = trostruko plačanje poreza na budale. Jedna firma uvoznik i jedna firma distributer i to je to!
Oduzeti imovinu svima koji su dužni više od 300 KM ili staviti zabrane na primanja u visini duga. Kako radi policija za neplačene kazne!
pakas baketov
moguća rješenja: isključujte (kako znate) neplatišama, prodajite dugove firmama koje to otkupljuju, srežite administraciju, uložite nesto u nove tehnologije......
Naći ćete rješenje, zovi Seju Bukvu na konsultacije
Dino, de naleti kod mene na vikendicu imam jednu parcelu obrasla puno u korov i travu. Samo da prodjes parcelom. Priča se da gdje ti prodjes, tu više trava ne raste. Plaćam po kvadratu.
dobra ti ova ......
O ne, evo ga i toplane uzeo u razmatranje :D
Prodajte vi iz SDA svoje vile na Poljinama koje ste kupili ukradenim parama i vratite dug.
ma.i to je pranje pare moj brate..satro dug pa ce se i tu pare klepiti...vozaju auta po 50.000 km i kurce se gdje hoce...a kradu od NASE drzave...Mogli smo biti mala Svica da svi fino zivimo ali djaba bolje 10 sto imaju milijarde i ostalo fukare!!!! necete ponjeti u grob te pare!
Trebaju staviti ekonomsku cijenu grijanja i vracaju postepeno dug a to se radi tako sto se ukinu subvencije svim gradjanima (trenutno iznosi 50%) a ostave samo za socijalno ugrozene. Trenutno svi gradjani BiH preko poreza sto placaju svakodnevno kupovinom bilo cega, placaju sarajlijama grijanje i to upravo tih 50% i niko se ne zali sto je najgore dok ti isti, grijanjem na neki drugi energent bilo to struja, plin ili..., placaju punu ekonomski cijenu. Pa dokle vise tih apsurda da trpimo?