Komentari (117)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
A bil' sta mog'o Dynamo?
A ko je doveo GRAS u takvu situaciju da mu ni Copperfield ne moze pomoci?? Oni koji vladaju vec dvije decenije
Nkada nisam cuo da je mrtav covjek ozivijo,ovoga covjeka zvani GRAS stalno pokusavaju da ozive ali uzalud,ljudi pa gras je mrtav.....
Moze se Gras dovest ured ali dabogda da to uspije ovaj novi upravnik koji mi baca na nakpg bosnju sto je vozio bus vani ili slepere..
Konakovic i Fiso dva lazljiva majmuna.
Ima li pomoći za tvoj mozak majku ti lopovsku
Kifla nas maže ko da smo puter
1000 kom srbijanaca je visak u GRAS-u. Nek h'in Fahro zbrine.
Firma pred gašenjem, ne zna se budućnost radnika, a ovaj se razbacuje kojekakvim šalama i opaskama. Samo naprjed Elmedine narod vas je izabrao, imate pravo biti takvi!
Hahahaha joj kako je ovaj Elmedin glup
nek vas je stid i sram fišo i konakoviću pa taj haris nema dana r.staža kakav dubaji.Luksemburg.. ...on ima međunarodnog iskustva u transportu nedozvoljeni .....uništiste ovu SDA
A niko ne želi da kaže istinu da je Kanton Sarajevo godinama i godinama izvlačio novac iz GRASA ilegalno kako bi pokrivao svoj budžet. Kanton Sarajevo je najveći krivac za ogromna i nerealna dugovanja GRASA!
Pozdrav Bosno , Kada nepismeni uhljebari vode posao , dode do propasti u kojima samo obični radnici stradaju a gradani ispaštaju .
Rodila sda, neda ga nikome...fuj
Znaci da je $£€ TAJ €£$ doticni veci od njih dvojce iluzionista daj neka pogura BiH u EU pardon to vama ne pase trenutnoj politickoj eliti ali ali svemu lijepom kraj dode
Vidjet ćemo, ali mislim da bi mnogo bolje rješenje bio sadašnji menadžer Rad-a, gospodin Selim Babić. Čovjek ima zavidno dugogodišnje iskustvo u menadžerisanju i impozantne rezultate do sadašnjeg rada.
@rale56 Pametno zboriš.
100 000 radnih mjesta pretvorit ce se u 100 000 quraca i milion dodatnih problema. to je prava istina o Bakirovoj SDS