Komentari (41)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
'NASA djeca..' VASA djeca dino idu u Montessori a NASA djeca idu u vrtice gdje im vi prodajete govna i okrecete strasnu lovu da bi mogli platiti svojoj djeci Montessori. Direktorica skole u Sarajevu napravila razred za djecu politicara. I niko nista. dokle ????
naracno da nemaju...to sto su dobili svaki tender za javne institucije je samo puka slucajnost.........stoko lopovska
Samo jedno pitanje za Premijera KS Crnkić u aut, Gavrankapetanović unutra? Umjesto da bude untra bajbokane vraćaš ga u ZZzO?!! Direktan odlazak u finansijski i svaki drugi fašizam. Od tebe se nisam nadala ovome!
Dino, svaka čast na izjavi. Ali treba nešto i uraditi...
Ubijanje djece je genocid a za trovanje mogu se dobiti samo sankcije.
svako je danas politicar ccc..
kad vidim ko vodi ovu državu,kantone tacno mi se odmah sere
Fuj fuj fuj, toliko o poštenoj reakciji vlasti na ovaj slučaj sa trovanjem dječice.
Konakovicu, decko ajde oladi.
_" Naložili smo upravnom odboru da pokrene procedure sankcija i smjena zbog toga jer Vlada KS to ne može uraditi direktno”, napisao je Konaković na društvenim mrežama." Haha, stvarno smiješno :))))! Da li se to vaša politika i saopćenja svode na društvene mreže? Konakoviću, mislim da istupaš isuviše neozbiljno i da si cijeli događaj obezvrijedio i zaštitio trovače mališana. Meni tvoj potez izgleda potpuno djetinjasto.
Kifla nema o cemu drugom nego o klopi.
komplet firmu gold mignon zatvoriti, naci ce oni odgovornog, onog koji njima odgovara, uhljebljenasi ce i dalje ostati u foteljama
E onda je sve u redu.... vjerujemo ti...al u qrcu