Komentari (54)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Pa Dino brate mili gledam te već godinu dana i od tebe samo slušam trebamo uradit ovo, trebamo uradit ono...pa što ne uradiš jebemumiša ????? ko da nisi na funkciji nego nedže iz zadnje klupe dobacuješ treba ovo treba ono...godina dana prošla samo u "konstatovanju" problema
@Wc_Sholja ne branim nerad niciji, ali nije to baš lako za odraditi. Svi su godinama samo probleme gurali pod tepih da ih neko drugi nekad rješava... 120 miliona bi teško i grad Bec riješio, a ne Sarajevo....
@LeonardoAC Pa vidiš da i Ono isto gura taj problem ispod tepiha...kao i mnoge druge naše gradske probleme..najlakše bit na funkciji i ponašat se kao opozicionar....znam ja i bez njega koji su naši problemi ja hoću da vidim nekoga ko će to počet napokon riješavat...u 365 dana se može puuuuuuno toga uradit al eo nikakvih efekata od Dinine strategije haj da vidimo koji su to problemi.....ZNAMO SVI ZA PROBLEME I NE TREBA NAM VIŠEGODIŠNJA ANALIZA VEĆ KONKRETNI POTEZI !!!!!
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Gras uposlio nove vozačre? hahahahahahahahahahaha (ne mogu dalje od smijeha) Malo lezihljebovića u GRAS_u ovi građani Sarajevo tegle a vidi ti uposlio nove hahahaha Nema ovdje ništa, ovdje je dobro samo Konakoviću i sličnima narode nije nam lako ali neka bježi ko god gdje može, jer gdje god ode biće mu bolje nego u ovoj Fedeeraciji sa političarima kao Dino, šta je on to uradio od kada je došao, vazi, vazi, a problemi se gomilaju. Stisni Dino pa napravi pravi potez, možeš li to?
Konakoviću ali zato bez miliona koje GRAS duguje državi, zbog čega SU između ostalog i penzije na bijednom nivou sve se može? Smiješ li napisati cifru, ali pravu cifru koju GRAS duguje od UIO do penzionog fonda. To ni slučajno. Iz kase im dijeliš plate, opet sa leđa ubogog građanina, ovdje u vukojebini se ništa što vlastima paše ne može zamisliti bez ovoga i onoga ali desetljećima se ne zamišlja nego REALNO PENZIONERI SKAPAVAJU OD GLADI. Vi ste nule!
Zasto se ne privatizuje. Pa ce svi problemi odjednom prestati. Ne moze, jer ce novi vlasnik otpustiti sve one koji su zaposleni preko kojekakvih veza i koji "kradu bogu dane" i nista ne rade. Ovako se "muze drustvo", umjesto da se te pare koje se bacaju u vrecu bez dna, upotrijebe recimo za zicaru prema Trebevicu, nove staze i zicare na Jahorini, popravke na vodovodu i kanalizaciji.... povecanje broja parking mjesta, oprema za skole, djecije ustanove....
Pusti supljiranje, umjesto da ste do sada unaprijedili Gras vi ga i dalje unistavate i gledate kako ga svuci do kraja, do sada ste trebali imati tramvajski saobracaj do Hrasnice i Mostarskog raskrsca.
Konakovicu, ukini tako zvanu komercijalu, ne pravi diskriminaciju prema gradzanima koji ne mogu da plate tako zvanu komercijalu.Taj vid prevoza ti je nelegalan i protiv zakonit, nigdje u svijetu ne postiji da se za istu cjenu kao u gradskom prevozu prevezes brzo i udobno osim u Sarajevu.svugdje postoji taxsi prevoz i agencije za brzi prevoz i njihova usluga prevoza je znatno skuplja od redovnog gradskog prevoza. Prihod od takozvanoe sarajevske komecijale je nelegalan ,neoporezovan.
OVI NE MOGU NI OKRECIT ONO STO JE TITO NAPRAVIO
Konakovicu ,mani se vjestackih rijesenja, od najave dolaska tramvaja u stajaliste nema efekta i koristi. Imali kanton mogucnost da obezbjedi novac da remontuje tramvajsku prugu i da izgradi dio pruge do Hrasnice.?Imali kanton mogucnost da nabavi nova vozila za gradski prevoz?dosta je narodu starih trulj i grasovih i centrotransovih.
Kriminal u GRAS-u cvjeta godinama. Pa tu kradu svi od revizora do direktora. Malo je poznato da iz GRAS-a nikada nisu pristali da neko drugi štampa karte za prevoz, već bukvalno insistiraju na tome da to rade oni. To je, ustvari, štampanje novca i podrivanje fiskalnog sistema i klasična siva ekonomija. Takođe, u službi marketinga ove firme kradu godinama. Naime, imaju ugovor o prodaji oglasnog prostora na vozilima sa firmom Infomedia iz Banja Luke gdje koja prodaje oglasni prostor na vozilima na način da klijent plati zakup na godinu dana, a agencija plati zakup GRAS-u na tri mjeseca. Uz dogovor/tal sa ljudima iz marketinga to vozilo se ne nudi godinu dana, a sve ostale mjesece podijele. Pogledajte samo da je na svim vozilima GRAS-a naljepnica Infomedia na mjestu gdje po zakonu mora biti ime firme prevoznika. Šta mislite sta bi se desilo da firma iz Sarajeva ekskluzivno prodaje oglasni prostor na vozilima u Banja Luci???
Uz to ta INFO Medija je direktna Dodikova tj SNSD-ova exozitura.A.Sarajlic je involviran u taj posao. Izedbegovicu makni se i pusti Seku da sredi stvari jer si očito nesposoban ili si i korumpiran.:) .Izjavio su da kad bi znao da je neko korumpiran u SDA odmah bi ga maknuo.Ako ovo nije dovoljno sta onda treba.Samo pogledaj naljepnice po Gradovima vozilima.
Vijest od 23.09.2015 Generalni direktor “BH-gasa” Mirza Sendijarević najavio je da će Nadzorni odbor te kompanije uskoro predložiti Vladi Federacije BiH (FBiH) pojeftinjenje gasa za više od 15 odsto. http://www.bhrt.ba/vijesti/bih/bh-gas-prijedlog-za-pojeftinjenje-gasa-za-vise-od-15-posto/
Napraviti od tramvaja turističku atrekciju. .( naravno , prvo nekaako ukinuti smrad...) Imamo Praški, Bečki, Amsterdamski i još sad i Istambulski....?! Pa zar to nebi bilo super i zar se to do sad još niko nije dosjetio I onda ,između ostalih turistički informacija, nekako ubaciti i to.
gras vama slizi za pranje novca