Komentari (69)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Alić je naveo i da je vlasnik dva stana u Sapni, a zanimljiva je cijena po kojoj ih je kupio u odnosu na procijenjenu vrijednost. Naime, oba stana su veličine od 46 kvadratnih metara. Jedan je kupio za 9.000 KM uz pretpostavljenu vrijednost od 69.000 KM, dok je za drugi izdvojio 20.000 KM, uz pretpostavljenu vrijednost od 69.000 KM. Samo kod nas.
To kelja izjavila. Gdje to sve stanove ima bog samo zna.
Seljacina na kub et...i kaze sto ode omladina? Zbog takvih kromanjonaca koji se nesto pitaju a vjerujte da izgovaraju O umjesto A...
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
kako ova Lejla Vukovic uciteljica bez dana radnog staza ima 5000 mjesecno?Mi ne zasluzujemo da imamo drzavu.Ove ostale necu spominjat jer su spomenuti
Ima ona staza samo bilo na ugovor o djelu 😂😂😂😂
Nije mi jasno kako to da premijer ima godisnje prihode 28000KM.Plata premijera nije 2200KM. Cudo niko nije rekao da je u kreditu, jer su inace svi politicari u kreditu, jadna majko..
Najveći kriminalci u TK i najkriminogeniji kanton.
Ja imam Golf 7 iz 2013 te , još uvjek govorim nov :)
Kako ne izlazimo na izbore ništa ovo nije... Mi im sve dali...
Sapna blues hahaha. Sve to treba zatrpati u zemlju zajedno u tom bibiju od 170,000 km. Za sto smo mi krvarili sjeme vam se pagano zatrlo?????
ovi ko nas Šmrk,zaradio u 20 godina 1000 km I Ima auta po 200 milja i stanove hahahahahaha
Senad Alić. Govnar koji je profitirao na ratu, da nije bilo rata ne bi vidio nikad asfalta.
Kod Halilagica 44 kvadrata vrijede 20 000 KM, kod Alica 69 000. Ne mozes kvadrat dobit ispod 4000, bagro
gdje si pročitao da kod Halilagica 44 m2 vrijede 20000
Kakav je osjećaj kada idete u svojoj kuci ,a znate da to niste posteno zaradili, ili vozite auto koje nije posteno zaradzeno. itd itd itd.
Pa ovoga što je kupio stanove po 9 hiljada KM Sipa momentalno iz ovih stopa treba privesti jer tu nešto ne štima i država se podkrada i niko ništa,a nisam znao za ovu Lejlu da je u SDA jer je bila do juče u SBB i dizala i grlila Radončiča više neg sopstvenog oca,ali ali,kad brod tone svi te ostavljaju pa tako i ona kojoj SBB puno pomogao u karijeri.
Fino..ovaj Alić samo mijenja dresove i bogati se..a Vujović izgleda profesiobalni Srbin. Samo naprijed.
Samo pihh nista to vakat mjenjati nesto novije
šiljo preletač pošteno zaradio
Cuj 60.000 godisnje auto od 170 hiljada, pa ja imam 48.000 KM godisnje primanja, jedva uzeo auto od 24.000 KM, 5 godina staro jbt