Komentari (216)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
MMF uslovi,krediti,milijarda ovo ono,da vas nema trebalo bi vas izmislit!
Bravo!
Ne bi me čudilo da je ovo kompromis HDZ-a i SDA - vi nama ne dirajte kladionice, vama rezultati popisa i 51 % Bošnjaka. Sve će HDZ za novac učiniti.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
POPIŠ STANOVNIŠTVA
Dodo na aparatima! Nema te više! Doduše i toja je opozicija nezadovoljna, ratni plan vam se nije ispunio gubitnici! Da citiram: " NIKO NAM NIŠTA NEMOŽE"!
Nas je 100%, pa koga, čega, to će nam ovi nacrtat, labelovat će nas nečim.
davno je to bilo koliko je ljudi umrlo rodilo otislo tako da nikad nece biti tacan popis
izjasnjavam se Bosancem i Hercegovcem.. tu sam rodjen, tu zivim, BiH nationality
@riotpat A Bosnjaci tvrde da je Bosnjaka 56%. Sutra ce biti 58%. Kako sad Bosanac? Oni kazu da ste svi Bosnjaci i da mi lazemo da su se prije popisa vodile rasprave. Ti mora da si neka sekta. Srbi i Hrvati su krivi za takve kao ti da smanje broj Bosnjaka, jesu 100%.
@Mickey10 ja necu da se izjasnjavam po vjeri, u taj kos "bosnjaka" strpali su samo muslimane, dok je pravoslavcima odredjena nacionalnost Srbin, a katolicima Hrvat, a gledajuci realno porijeklo sa teritorije BiH, svi smo Bosanci i Hercegovci bez obzira na religijsku opredjeljenost.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
vidim puno pametna svijeta na ovi kljiks ba ima pa,ovaj eto tako da se mavo javim.dakle,popis je vjeovatno laziran tj.nagodili su se sta ce sa onim ljudima koji vole bosnu kao bosnu bez obzira na vjersko opredjeljenje.tako da ja pravoslavac koji sam se izjasnio kao bosanac na popisu i u kofertu stavio pismo onom koga bude otvorio,da ne zelim biti ni u jednom toru i da zelim biti u svojoj zemlji Bosni,a ako ne vazi ovo Bosanac onda da me priteftere da se ne izjašnjavam jer onda za mene nema prikladnog tora.bicu slobodan ki divlja patka :).
"Република Српска такво понашање неће прихватити и неће учествовати у томе", рекао је Срни Додик, коментаришући данашњу одлуку директора Агенције за статистику БиХ Велимира Јукића, према којој ће 196.000 спорних пописница бити третиране као резидентни становници. Он је истакао да се већ на многим питањима задире у бит Републике Српске, наводећи као примјер ову и одлуку Уставног суда у вези са Даном Републике. "Јасно је да се на овај начин рјешавају ствари у БиХ. За двије године рада на томе да с
a duduci bi unaprijed da ne priznaju rezultate popisa,jel to oni znaju da se radi o 200.000 bosnjaka ili su samo vidoviti.ne treba ih ni pitati,htjeli su izbrisati toliku cifru ljudi,brisite svoje ako vam se brise
fala onoj stvari na udarcu
bas me zaboli koliko koga ima,ni do sad se nije znalo pa nemora ni sad,samo je bitno da je svakim danom sve manje i manje bosanaca jer se selimo vani,drzava za lopove kriminalce i ubice na slobodi
Kolko bosnjaka ? :D
Znači da je Jukić podlegao muslimanskim pritiscima, i sada će jesti sva g..na vezana za priznavanje ili ne priznavanje popisa. Pa prijatno Jukiću...
@Stjepan III. Znalo se odavno da je čovjeku bačen vruć krompir.
Samo ne znam kakva ce znacajna razlika biti ako Bosnjaka bude 48, 50 ili 54%? Sta ce se to tako znacajno promijeniti ako predju 50%?
@Kromvel444 U principu nista u politickom smislu. Samo ce pokazati pravo lice Bosnjaka- interes Bosnjaka je brisanje Srba i Hrvata iz ustava i bosnjakizacija BIH. Nestace sva prazna prica kako su oni multu kulti i za zajednicku drzavu. Svaki put kad se neko zapita da li praviti unitarnu "gradjansku" drzavu sa njima-imace odgovor. Vecinskim Bosnjacima ako das vlast-nestaces za mjesec dana. Bosnjacki interesi su apsolutna dominacija jer su vecina i zato im i odg unitarna drzava. Kao i Srbima nekad u Jugi. Ne mozes nekom podvaliti trik koji je on smislio.
Pa zar u demokratiji se ne zastupljuju interesi vecine?Ako nas ima 50%+ sto ne zele ovaku unutrasnju strukturu...
glavne su ove neznalice sto vezuju turke i bosnjake, i turske barjake sa ljiljanima simbolima kraljevstva bosanskog, a turci satrli bosansko kraljevstvo i poslije vracanja islamu u krvi gusili svaki zahtjev bosnjaka, najbolji primjer je gradascevic. e budale moje brukamo se samo.
ma brate treba realno gledati stvari.41ustase45ujameupase
Bosnjak, Islam, Bosanski
Pozdrav bosnjackoj vecini i srpskoj i hrvatskoj manjini.