Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zlotvoru Rasimu Delicu BOG tj.Isus Hristos je presudio . Hvala svemogucem IH .AMIN AMIN AMIN Rasime gori sada u paklu
Nemoj tako o \"Heroju\".......rat uveliko trajao, mnogi momci izginuli a njega ARBiH zarobila na padinama Trebevića kao oficira JNA i što je najtužnije, taj zarobljeni potpukovnik JNA postade General ARBiH....... Ovo nema ni kod \"crvenih Kmera\"..........hahaha
ma ko ga j..be..koga briga..jedan manje ratni zlocinac!
Koliko se ja razumijem u haška pravila u miloševića nije proces bio ni blizu završetka a u Delića je žalbeni postupak,velika razlika.Predviđam Deliću oslobađajuću presudu,što je i realnost.
ovo je dokaz da haski tribunal igra jako prljavu igru....znaci treba ga tuzit, zasto nije dao presudu milosevicu i poslije smrti?
ZNACI DA SE TREBA ZAHTJEVAT PRESUDA I SLOBODANU MILOSEVICU!!! DOBRA PRILIKA DA SE TRAZI OD HASKOG TRIBUNALA POST MORTEM PRESUDA SLOBODANU MOLOSEVICU!!! NE CEKAT VEC POD HITNO ZAHTJEVAT PRESUDU SLOBODANU MILOSEVICU!!!