Komentari (23)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ovi su bar pravi komunisti a ne lažni i bivši komunisti SDA i SDP.
@SKBIH Tražite da vam SDP vrati vašu imovinu koju koristi godinama i izdaje vladi federacije.hehehe.
Hočemo paara.
E svasta komunizam je mrtav.. sta vi hocete :D
Kucnuo je taj presudni čas, Proleteri svih zemalja ujedinite se.
Samo hrabro ovako vise jednostavno nemoze..imate moju podrsku na izborima
kakav pokušaj ostvarivanja glasova. pa imate ih u vidu SDP-a oni se čak i javno hvale da su komunisti, a žele pomoć od teških kapitalista sa zapada i prozivaju s.koreju koja je još možda jedina prava komunistička zemlja. smiješno.
Svaka čast i sve najbolje vam želim, samo naprijed imate moj glas...
KONAČNO NEŠTO POZITIVNO U OVOJ ZEMLJI... SAMO DA NE BUDU MLAKI KAO SDP I SAMO OŠTRO SVE NACIONALISTE NA GOLI OTOK ILI U ZENICU, UKINUTI DEMOKRATIJU JER JE TO SRANJE I UVESTI JEDNOPARTIJSKI SISTEM UKINUTI POLICIJU I PONOVO FORMIRATI MILICIJU, RATNE PROFITERE I POST RATNU BURŽUAZIJU POHAPSITI I ODUZETI IM SVU IMOVINU KOJU SU STEKLI NA LOPOVSKI SDA SNSD I HDZ NAČIN TE IM ODREDITI 10-o GODIŠNJI DRUŠTVENO KORISNI RAD NA IZGRADNJI KORIDORA V-C... AKO BUDU IMALI OVAKAV PROGRAM JA ĆU IM BITI ZAHVALAN DO GROBA...
@Jusuf Maglaj Što brukaš,Yusufa!
Uz Maršala Tita, junačkoga sina nas neće ni pakao smest\'. Mi dižemo čelo, mi kročimo smjelo i čvrsto stišćemo pest. Rod prastari svi smo, a Goti mi nismo, Slavenstva smo drevnoga cest. Tko drukčije kaže, kleveće i laže, Našu ce osjetit\' pest. Sve prste na ruci u boju i muci Partizanska stvorila je svijest. Pa sad što nam treba, do sunca do neba Visoko mi dižemo pest. Ustani Tito... Plačem... http://www.youtube.com/watch?v=7sMD6W0qhYk
@Sync hajde bestijo pokri se..
Pa , gdje ste do sad ? Budi se ( opet ) istok i zapad ...... Nadam se,da ce se ovaj neuki narod jednom probuditi i osvjestiti . Zivio drug TITO ! Zivjela KP .Zivjela revolucija ! Narode, sam si sebi kriv , ako ne prepoznas ovaj momenat !
ahahah cuj komunisti ko je glavni da nije Fazlinovic?jel ovo neka sala ili stvarnoost?
Naprijed drugovi ! DOLJE FASISTI I ZELENA NOVOPECENA BURZOAZIJA NA NARODNI RACUN!!!!!
Dobra zamisao (radna mjesta bez znoa) ali pogrešna lokacija. Da ste u s. Koreji i dobili bi nešto glasova-