Komentari (210)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma sta serete futavci jedni. Moze se konkurisat al opet ce se znati ko je uvaljen unaprijed
Prijatelju stari ispricacu ti pricu, o nesretnom noju i tuznom mladicu. Zivotinje volim, geoparda imam, tri goluba bijela, sa njima sve stima. Sve zbog jedne zene, tudja krv se proli, zivotinje jedne koja zivot voli. REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Kupio sam noja, da bih joj ugodio, ko joj je ugodio, jos se nije rodio. Jedno vece rece da sam za nju nula, ode s orangutanom sto voda pit-bulla. Shvatio sam valjda, vise nije moja, pijan hrdjavim ekserom ja rasporih noja... REFREN: Paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, paranoja uzela mi dusu sve mi uzela, sve mi uzela. Spanija, Spanija, paprike patlidzan i buranija... Bosnia, o Bosnia, mala bara puna krokodila... REF. 2x Sve mi uzela,aaaa sve mi uzela...
CESTITAM ZELJKO TI I COVA STE IZMUZLI GLUPOG BAKIRA. ALI BITNO DA JE BAKIR SVOJIM KLIMOGLAVCIMA OBEZBIJEDIO MAKAR NESTO. HAHA ZA 300000 GLASOVA DOBIO MRVICE I JOS KAZE DA JE ISFOLIRAO PREGOVARACE. MAJMUNA BRATE DRAGI.
pa to samo kod nas ima da stranke postavljaju svoje ljude na celo javnih preduzeca. zato nam sve ode u...da ne kazem gdje. pa svugdje u svijetu za takve pozicije objavljuju se konkursi i samo najbolji koji mogu dokazati da jesu budu izabrani...i preduzeca cvjetaju... uh nakaradne zemlje odnosno politike...
GLEDAJ ME GLEDAJ DUGO POGLEDOM TVOJIM SETNIM DOSTA JE DA ME GLEDAŠ I TO ME ČINI SREĆNIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIIMMMMMMMMMMMMMM...... OBORIIIIIIIIIIIII
cisto sumnjam da ces uspjeti to, ali vrijedi pokusati
A kao konkurs se neda nasteliti nikako..Ma daj molim te..
i sad se radi po konkursu, samo sto ljudi rade mjesecima pa se tek onda za njih raspise lafo konkurs.
Narod u BiH ne razumije sta je to demokratija. Ne razumiju to ni politicari, ali im ni malo ne smeta da zloupotrebljavaju i narod, tretirajuci ga kao ovce, i demokratiju. I to traje vec pune 2 decenije. PS (A da "ante" do juce nikad nije bio na Starom, posebna je prica koje vrijedi za puno ovaca u svim torovima)
Komšo je pravi partizan i antifašistički borac...još nije ni pokopao mrtve drugove od jučer a već najavljuje nove oslobodilačke akcije!
Neka tebi ustasa i cetnika. Dok je njih i ovaca poput tebe mrka kapa svima.
Ne bas svima. Osim cobanima. ;o)
Ovaj Komsic je fakat zaluto u politiku...kakav bolan konkurs...pa I u prosloj drzavi direktori su bili samo oni koji su bili clanovi partije...
90 % naroda ovako (ne)razumije demokratiju. Ovce i sluze za sisanje. Nije ni cudo da su cobani zadovoljni i da nista ne bi mijenjali.
Razumio ne razumio to ti je tako bilo I uvijek ce biti
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
Koja demagogija. Pa i do sada su se menadžeri u javnim preduzećima birali konkursom.
Jesi li siguran?
E moj Željko, jadno je što ne znaš da su javna preduzeća privatne firme, za nepotizam i stranačko zapošljavanje. Dok je za institucije u tzv. državnoj službi proveden cirkus od zapošljavanja u javnim preduzećima uopće nije zakonski propisana obaveza javnog oglašavanja.
Dobro je! Covic jedva pristade na 6 ministarstava. Uhhh Bakire da je trazio i 7 morali bi dati. Joj Zeljko ipak smo ga slomili da nije trazio jos jedno ministarstvo za Dodika. Hvala mu Bakire bas smo ga zahebali. Uhhh Zeljko... http://www.mojportal.ba/novost/210505/Covic-konacno-pristao-na-6-ministarstava-Poznat-raspored-i-resora
Ako gledamo Komsica iz pozicije nekoga ko je rodjen u normalnoj jugoslovenskoj porodici, iz centra grada, ko je znao sta je kino, pozoriste, park, i drugi elementi urbanog nacina zivota, onda je definitivno najmanje losa opcija od svih koji su trenutno prisutni. Sto se tice nacina na koji se pristupa problemima u ovoj zemlji, bez ikakvih problema se moze nazvati letargicnom, a ujedno i nesposobnom, tako da je bilo kakav pomak nabolje i vise nego upitan. Sto se tice ostalih koji ce ciniti vlast u Federaciji, sta god ona znacila, mozemo slobodno reci da se radi o nesposobnim, i nadasve egoisticnim, i jako losim rjesenjima kojima je samo u interesu da se stanje zadrzi kakvo jeste, i da se plemenima ubrizgava dodatna injekcija nacionalizma, podjela, i velikih netrpeljivosti.
kino? park? sta to u kinu mozes nauciti ili u parku? covjek vise nauci putujuci, kad uspostavlja kontakte sa ljudima iz drugih i drugacijih sredina,razmjenjuje iskustva,greske ,savjete..
rodjen,stupari@, park i kino sam naveo kao praksu zivota u gradu, u kojemu su te ucinili nekim vrijednostima koje na selendri nisi mogao "cuti", tako da se nacionalna netrpeljivost uglavnom razvijala u ruralnim, konzervativnim sredinama..dopusti da ti prevedem: "seljacina sa traktora je bukvalo shvatala da se njegov komsija drugacije zove, i da se zna ko gdje pripada". Da se razumijemo, danas su takvi u centru grada, i zbog nacionalistickih stavova su na bitnim pozicijama. Bilo bi lijepo da se i ti deklarises kao neko ko razumije poentu, i ispliva iz vrijednosti kakve danas vladaju kako bi sto lakse mentalno pobjegao iz okruzenja koje nas na svakom koraku dusi. Bosna i Hercegovina je drzava koja nam svima treba biti matica, a ne da je jedni na silu trpe, a drugi ne razumiju poentu iste, a sve zbog nakaradne politike sa sve tri strane Zalosno je da danas ne mozemo reci da smo gradjani, prvenstveno moramo biti pripadnici odredjenog plemena kako bi opstali. Zamisli sta smo dozvolili.
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Zeljko, imas glad manje na narednim izborima. Prodao si se, isti si ko i ostali krimosi.
*glas
Heisenberg22 <<< Dokaži da se prodao krimosima. A da ga neki njegovi lični prijatelji zajezezaju - podvaljuju je apsolutno tačno.
ma popustices ti ponovobznasnkako ti je tvoj guzninhaver bake rekao
insistiracu ja da bjezim iz ove ametljarske balijsko ustaske provincije
Misliš namještenim konkursima hahahahahahaha