Komentari (14)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
srbiiiiiiii je vidi te ovo , da vam pojasnim ,komsic je upravo kupio jednosmjernu kartu u nato iz kojeg nema povratka i sa tim zabetonirao ionako cvrst teritorialni intergritet bih. pa nismo mi srbija da nam neko moze otimati medjunarodno priznatu teritoriju . nema vise nas i rusa devsta miliona aaaaaa
Predsjedavajuci Predsjednistva BiH gospodin Zeljko Komsic ponovo se pokazao kao jedini ozbiljan bh. politicar, ili bolje receno, drzavnik, u pravom smislu te rijeci. Bravo, predsjednice Komsicu!
Djabe ti sve Komsicu ti si G.o.v.no. SDP-ovsko. I zena ti jeste stvarno drolja kao sto neko rece gore
treba da odobri Mladic inace od ovog nema nista...
niko nema nikakve koristi osim ovih koji se \'\'bore za nas\'\' i za \'\'nase dobro\'\' da \'\'nas\'\' uvedu u nato i evropsku uniju, gdje su svi svoje g...ce usidrili ... gori su od komunisticke retorike - ,,mi moramo, mi mozemo, mi trebamo, mi hocemo\'\' - ovi su gori jer Tito i ako je sebi znao i krao, i narodu je znao i svima je jednako dao. Savrsen covjek bez greske kao ni sistem vladavine ne postoji, ali u evropi i svijetu tesko da ima vecih savrsenih imitacija od vodecih bh tzv. ljudi, politicara i drzavnika.
mozda mu je dala guze
Pravi muskarac nikad ne govori o jednoj zeni \"drolja\"! Ti si izgleda neki ruzan seljacic koji nikad pi*** nije vidio.....jedino mamine, pa zato mislis da je svaka druga \"drolja\"! ps Samo naprijed Komsicu!
Sta kazete,u nato!?Kao dobicete vize i clanstvo u Eu?Zao mi je,nista od toga. @pipo jaro,ti si u teskoj kontradiktornosti,cas zi za talibane,cas za nato!Ako ne znas,nato ti roka bracu po iraku i avganistanu,somaliji...Ili mijenjaj terapiju ili portal.
Čuj sa Srbima u NATO pa oni bi goozice dali Rusima.
Stvarno je kralj ali je ozenio najvecu drolju
Bravo Komsicu, BRAVO OS BiH! 1. BiH u NATO 2. BiH na bijeloj Sengen listi 3. Put ka EU INEVITABLE!
Gledao sam sinoć komšića na prosvjedima Zlatnih ljiljana. Mi nismo svjesni kolikog KRALJA imamo u Predsjedništvu. On je novi TITO..
Aferim Zeljko samo tak!U NATO! BiH4EVER!
Ako onaj manijak dadne onom Milojcicu da ide