Komentari (49)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Hvala Vam predsjedniče. A vi idioti bolesni,zadrti nacionalizmom marš svi u Srbiju i Hrvatsku.Samo ne znam koji vam je pasoš/Lk. Što vi više mrzite BiH ja je sve više volim
To Zmajevi Bravo Ciro Komsicu legendo Vazno da je svijet cuo za jednu malu drzavu koja je igrala sa takvom nogometnom velesilom Ovo je veliki uspjeh Mi svi u Hrvatskoj smo gledali i navijali za BiH.Sto se tice ovih sta likuju Pa oni jos uvijek slave 600 god otkad su ih Turci na Kosovu guzili,a guzice ih dok god budu slavili
nidje mu veze ovo..krajnje pateticno, osim toga vise nije predsjedavajuci predsjednistva..
NEZNAM JELI MI BILO TEŽE KAD SE SRUŠIO STARI MOST 93 ILI JUČER KAD ISPADOŠMO?????? HAHAHAHAHAHAHAHAHAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA PA ZA DAN HERCEG BOSNE DA PROĐETE, SRAMOTA. DOK BOSNA TUGUJE HERCEGOVINA LUDUJE, BRAVO POSRTUGAL.
To Zeljko,ti si cardnspy
sto je cakan ljubi ga tata hahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahahaha
Gnjida uputila telegram i to treba biti vijest ? Dajte urazumimo se .
Zeljko ga suknu i Sabini i nama. Li-bo njega rac-ku, mi bosanci jesmo glupi al sta fali, bolje biti glup nego deset u pola. BIH4EVER
Divna igra, tako se bori za nasu repku.
Ciro nece vise da bude trener sad ce da bude Ratko Mladic novi trener ove nase i jadne Bosne
Ma, vi ste svi iskompleksirani do kosti. Dignite jednom glavu i ponosno svoje prihvatite. Pored ovakvih \"mozgova\" ce nas tlaciti jos 300 godina. A, Zeljko je dobar covjek. On je citav rat branio ovu drzavu, dobio zlani ljiljan, uvijek je bio patriota... ali vama niko ne valja, jer sami sebi ne valjate. Fuj ! FUJ FUJ FUJ ! Medju kakvom gamadi zivimo, dobro ista imamo.
Zivio nam predsjednice, zivio nam Ciro, a i svi zmajevi nasi. Idemo na Evropsko 2012
Vi ste obicni luzeri. Sto ne priznate da dosad nikog ozbiljnog niste pobijedili. E da Armeniju i Estoniju i Belgiju koju usput pobijedi Armenija. Od mogucih 18 bodova s izravnim konkurentima Turska, Spanjolska i Portugal uzmete cijeli jedan bod. Koju ste ozbiljnu reprezentaciju ikad dobili. Hajde na spavanje. Postali ste kao Srbi sami sebe lazete, samo Srbi imaju uspjeha u sportu. Jedina vam je sansa da posaljete FIFI zahtjev da se uvede sjedeci nogomet. Ali tesko je naci tako brzog suca za taj sport.
mojne \'seljko\' tisra gatibo! a sto se tice srba njihov uspjeh nije mit, kao sto neki misle ovdje, nego realnost. bolje bi nam bilo da za promjenu malo pogledamo u svoju avliju nego u tudju.
I ja sam ga primila veceras