Komentari (5)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
BiH je država priznata kod UN i neko je vani mora ljudski predstavljati.Ovom Željki je pao grah da to učini, da li zasluženo ili ne zasluženo, fer ili nefer, da li bi to neko uradio bolje, elem pao mu je grah, pa kad je tako neka onda to uradi ljudski i politički mudro, jer složeni su nacionalni odnosi i u toj zemlji sa približno jednakim brojem albanaca i makedonaca, a BiH nije priznala Kosovo, što dodatno usložnjava ovu posjetu i čini je dosta odgovornom i spram Srbije i odnosa na toj strani kao i spram cijelog regiona.Zato i kažem koliko li je ovaj Željko dorastao tom izazovu, da nam se stvari dodatno ne iskomplikuju, a znamo da on voli nepromišljeno prijetiti političarima i čim ga se malo darne odmah se upali ko onomad na Baku u predizbornoj kampanji...
Koga bolan zaboli šta ti mali pritivni slino radiš i đe hodaš. Ublehašu mali mahalski mišu mekinjašu ulitani.
Sejdo-Željko Bajramović Komšić
Ciji je onaj prvi Sejdo Bajramovic bio? Makedonski ili sa kosova? Za ovog Sejdu je sve receno, nemam komentar.......
Pozdrav nasem Bosnaskom zmaju Zeljku i prijateljskoj i civilizovanoj drzavi Makedoniji...!!! BiH-a ima vjecne neprijatelje komsije krvoloke serbe a Makedonija vjecne krvoloke grke...ortodoksni hriscani monstrumi i ubbice...!!!