Komentari (157)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Čovjek opozicija i u vlasti i u vlastitoj stranci :D
deiks ti si admin ;) ti si imo tu boju avatara ima nekoliko mjeseci.. a samo je dostupna na novoj verziji klixa prrrrrr :P
_xy_ I TI SI NA SPISKU ZA PUŠTANJE NIZ VODU!
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Pravi Šef i Gazda i Baja neke stranke, jarane moj, ne bi iznosio ovo na vidjelo ko kaka baba tračara, nego bi to svojim autoritet sam to riješio. Pa šta si ti Željko uradio da ne dodjemo u ovakvu situaciju tj. situaciju gdje nam se država raspada pred našim očima..... 2 si mandata prespavao na krilima 300 000 glasova
...ko će,ba ovo čitat...skrati malo!
Ozbiljan lider a i stranka nema sta...pa kako glasati za vas
Kasno Marko na Kosovo stiže. Što se tiće pisma, po stilu pisanja je jasno da je izvorno napisano od strane Željka. Pismo karakteriše niz grešaka (mala slova, zarezi, konstrukcija rečenica, itd.) i mislim da predjednik ozbiljne partije to sebi ne smije dozvoliti. Sugerišem ti Željko da prije objave svojih pisama i saopčenja DF obavezno lektorišeš iste, kako bih izbjegao neozbiljnost i podrugivanje svojih dojućerašnjih prijatelja.Od pokera karcionoma koje imate, samo ste se 2 riješili.
Suljagic je pravo govno, tako je to kad seljak dodje do odijela i cipela, tog više niko i nista ne zaustavlja. Iz ove pogane države bježati sto prije.
Kad ces izbaciti Dzevada Becirevica i njegove glavate majmune. Ima jos tih koji su dosli u DF samo zbog funkcija.
Yebeno kad se Zeljko naljuti! Njegov kapacitet je da vodi mjesnu zajednicu, a to sto je bio clan predshednistva vise govori o nama kao glasacima nego o njemu kao politicaru..
tako to biva obicno, da djeca revolucije gutaju pokretace...a covjek stvarno misli i zeli dobro, al' haj' ti sa lopinama suradjuj..
tako to biva obicno, da djeca revolucije gutaju pokretace...a covjek stvarno misli i zeli dobro, al' haj' ti sa lopinama suradjuj..
žELJKO SPUSTI LOPTU, OVA TROJICA I SVI ONI KOJI SU RADILI ZA NJIHOVE NAKANE ( PREUZIMANJE DF_a) SU RAČUNALI NA OVAKAV TVOJ POTEZ. ODNOSNO DA ĆEŠ U SVOM TERSU DATI OSTAVKU. NO, ŠTO SI OTJERAO - OTJERAO SI, A TREBAĆE I NJIHOVE TRABANTE I BOLESNO AMBICIOZNE TAKOĐE OTPRAVITI, PA MAKAR BILI I POSLANICI! TO JE JEDINI PUT KA OZDRAVLJENJU DF-a! žELIMO TI DA OSTANEŠ TU GDJE JESI I POČNEŠ DA PUŠEŠ I U HLADNO MLIJEKO!
Pa šta si ti to boga ti očekivao još !ovo je početak tvog kraja da samo tvog kraja ,jer si godinama na političkoj sceni ove jadne i napaćene zemlje upravo ti najveća podvala i trojanac!
Sifet je najveci ljigavac koji se ikada bavijo politikom....
Zašto je kasno? Ako je panj Podžić pokazao svoj potencijal i svoju pronicljivost da glasa za Poplašena i taj isti Poplašen nije dobio nikakvu funkciju onda bi se Podžić trebao stiditi svog nerazumnog poteza. Što se tiče one dvojice diletanata Suljagića i Bajrovića, treba im se pokazati da nisu iznad interesa, principa stranke. Sasvim ispravan i hrabar potez Komšića. Nema Komšića, nema DF-a pa vi vidite..
svaka cast Zeljku na principijelnosti vidio je sta clanstvo trazi pa je to i uradio svaka cast
Glup potez.
Zakasnio si Zeljko,mnogo si zakasnio. Bio si alternativa i bio si nagradjen na izborima,steta sto si to ispustio iz ruku.