Komentari (40)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako mi Boga,sada bolje fatam Wi-Fi.
I to cak na Otoci.Frcera,krst mu njegov.
Moj jarane, ko tebe pita za nešto :-D.-D Čuj Ivo Komšić :-D
Hahahahhah sta sad Komsicu?Zastiti gradjane od provokacije,oni su te birali,pocni te trazit vodu ispod provokacije, nace te je na trecem metru,pa nek se dodik dodje i napije vode i iskoristi u predizbornu.
Ivo, ovakve provokcije su bile i 92. Sjećaš se! Sve što će se nadalje dešavati oko ovog inat krsta ide na dušu i poštenje međunarodne zajednice i OHR-a naravno. Zapamtite - ona Džukela iz Hrasnice je potpalio fitilj! Dukiću sudiće ti se i na ovom i na onom svijetu! Prvo na ovom. Što krst nisi postavio uz pompu - već noću kao kukavica jaje! A sada će se pokazati i kako si u ratu prokazivao pojedince i grupe iz tvoga naroda!
sta lupa ovaj komsic ?! srbima krstina nije "provokacija" nego simbol pobjede a nama je simbol poraza ! treba to odmah rusiti a jedino je pitanje, kako ?! komsicu, ako na to pitanje znas odgovoriti, reci, a komsicevske ublehe nam jegeneralno, dosta !
predizborna prica sve tri strane ! jer nemaju o ekonomiji sta da kazu kad su sve usrali i upropastili ! krsta i igara !
...nsd / sda profitiraju kakva god sudbina krsta bila...zlaja ostao "kratak", nit smije nacionalističkom retorikom, nit smije ekonomijom (da ne ispadne "premekan") ...dobro isplanirano, nema šta...
commie ovo je dogovor sve tri strane da imaju materijala odnosno govana u ustima da do izbora bacaju i pale ovaj jadni narod ! nikome od nji nije u interesu da izgubi poluge u vlasti a privatno su prijatelji, kumovi i saradnici u plackama ! narode budi pametan !!!
PRIKAŽI ODGOVORE (6)
Šta drugo očekivati od jednog traktoriste iz Laktaša kao što je Mile (za sve one koji ne znaju Dodik je svojevremeno učestvovao u traktorskim trkama po selima oko Laktaša), ne može dalje od podizanja drvenih krstova u šumi trebevićkoj.
...dragi komšo, sve si dobro rekao...ali nisi imao muda reći da isto ide i u korist sda...a, kako i bi kad si gradonačelnik sarajeva a ne mostara-zapadnog...
e commie po tebi je SDa imal koristi i od manjace trnopolja batkovica susice karicanskih stijena Srebrenice ma ima korist SDA i za utoput koji kosta troduplo vise sto mile ronhil napravi od prodaje telekoma i rafinerije,stali ima jos prodat? uskoro ce pocet prodavat clanove stranke u robove rusima.
...gospodo, žao mi je što ne dijelim vašu vjeru u "svetost" sda...niti sam je kada imao, niti je imam...da imam vjere u političare, "vaše" ili "moje", vraški j esigurno da ne bih ovih 20+ godina apstinirao od izbora...a gospodin (čuj, gospodin) izetbegović nije mogao dobiti ljepši poklon od srba, 3 hefte pred izbore...naravno da vam to neće reć.
PRIKAŽI ODGOVORE (2)