Komentari (48)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
@ŠKUTOR 30.11.2011. u 19:14 Sipovo i Mrkonjic Grad su bili par dana pod okupaciom NATO OKUPATORA, neikad pod vasom kontrolom. Vi ste pod logisticom podrskom NATO okupatora hrabro i odvazno oslobadjali unaprijed napustena podrucja i palili sve pred sobom.
1992-1995 republika srpska je obiljezila teritoriju i dobila ENTITET, ako dodje do secesije, RS je samostalna drzava i sa onim grdovima sto je poklonila 1995, Kljuc, Drvar,Bos. Petrovac, Bos. Grahovo,Glamoc,Kupres oduvijek SRPSKE TERTORIJE. Prema tome Komsicu iskreno ti zelim srecu isto kao 1992-1995.
Slušaj vamo da vi Gosto reče...Ovi mali prešjednjak fino zbori, ima izraze i to milina ga slušati, nego to secesija, jel to ko ono kad ti izvade žuć ili kamen iz bubrega...To su za Gostu teški izrazi mada su učeni nema šta. A ako misli na ono da se srbljad odvoje i rvati da se zatvore u svoj njaki entitet, to je mogo fino i da kaže naški, brate, da ga narod razumije što zbori. Ovako neznam jel vadi kamen iz bubrega il se boji da će srbljad negdje pobjeći..., ma neće mali, neće, ko će ih onake, a i rvati, ko svanulo bi him, ma lažu i jedni i drugi, nego to je sve politika ko će koga da prevari s krupnijom prićom, a narod naivan pa povjeruje da će to biti, pa se razlaje da izbaci iz sebe što neima posla ili ga žena handrlja ili ga šef matretira il nešto, pa onda urlik i krv u očima...Ugledaj te se na Gostu koji nikog ne šljivi nego pazi koga će birati...
NAORUZAJ BOSNJAKE PRVO, POSALJI 650 POLICAJACA I POHAPSI EKSTREMNE NACIONALISTICKE TERORISTE PA TEK ONDA PRICAj, danas se malo ikome od bosanskih politicara-tragikomicara vjeruje, SVE PODSJECA NA STARE RECEPTE ULJULJKIVANJA I RAZORUZAVANJA, TAJNIH HAPSENJA I PODMETANJA BOSNJACIMA. SRAMOTNO JE CIME SE SOCIJALDEMOKRATI BOSNE BAVE.
De Sejdo navedi jedan pravni akt koji kaže da to nije moguće
hahahah Ma što kažeš Sejdo Komšićoglu?! Pa vrijeme će pokazati koliki će biti životni vijek ove nametnute tvorevine...možda potraje koliko i Yuga, tamnica naroda, ali preživjeti sigurno neće
Aga legendo, 5. korpus je uz tebe, ako zatreba, ali neće... nemaju krš.an.ska vnago mu.da
najjaci su mi ovi neobrazovani klocevi koji ne znaju da su bosanci i ere haplogrupa I ... srbi imaju najvisi procenat turske krvi u bivsoj jugi sa 8% haplogrupe J, i 21% sjevernoafricke haplogrupe E hahahaha volim zivot samo sto uvijek dodje cica na kolica kad tad! selam komsije ;)
takodje, zaboravio sam reci da sam ja gay i da cu podrzati kad mi ga sr.bi gurnu u paksu
MI SAMI !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
Ili ovome Komšiću fali daska u glavi ili ste netačno prenijeli njegove riječi. Pa katastrofa se 1992. god i dogodila pošto jedna strana nije htjela secesiju. Nemam pojma koja.
To predsjednice reci im,pa i ako bude trebalo ratovat uz tebe sam,a ovi levati mogu ti ga cu-clat.Ako bog da ti ces biti jedini i dozivotni predsjednik jedine nam domovine BIH.
DOBAR zakljucak-nema STA,nije bila moguca NI u Yugoslaviji,U jednoj Drzavi praviti (7),ali to nikome nije ni na PAMET padalo !!!
Komsicu dragi, RS ti je u procesu secesije od potpisivanja Deytonskog sporazuma. Najveca prijetnja BiH je njena ekonomska situacija koja je vise nego katastrofalna i sada ce ti se to uskoro da superponira sa novom svjetskom ekonomskom krizom, krajnji rezultat kojeg cemo imati na kraju je disolucija drzave. Medjunarodna zajednica to nece sprijeciti, a niko ti se puske nece uhvatiti da to sprijeci jer NAROD ZNA ko nas sve ove godine pljacka i nece svoje du.pe za interese nekolicine vise zrtvovati.
Ratovo sam u AR Bih dva puta ranjavan u jednoj akciji G.vakuf -Uskoplje mjesto Stražica prilikom zauzimanja rova ja sam ranjen a ministra za borce Zukana Heleza brat Miralem pogino drugi put sam ranjen opština Ključ Tursko polje gore prema Manjači ta dva ranavanja halalim iako nisam RVI ali ovo treče kad su me ranile Takozvan Bošnje prije dvije godine halalit neču a za AGU zapamti da nikad više nebih ratovo i za koga ratovati jado i bijdo a kad bih moro ratovati sigurno nebih bio u postrojbama ARBIH SRAM VAS I STID BILO I TI SEJDO KOMŠIČU ŠATA RADITE OD OVOG NARODA STOP MAJORIZACIJI HRVATA
ZA 3 DANA POČINJE PREDSTAVA U 3 ČINA: 1.ČIN HDZ (HRVATSKE) GUBI IZBORE 2.ČIN HDZ (HRVATSKE) PRIVODE ZBOG DUGOGODIŠNJIH KRAĐA 3.ČIN HDZ (BIH) PRIVODE ZBOG SAUČESTVU U DRUGOM ČINU Zavjesa se spušta, predstava je završena. Pozdravljamo sve normalne Hrvate (koji nisu u Remetincu) i pružamo ruku prijateljstva i saradnje.
SRBE I SKUTOR CE ODNJETI SLJEDECA OLJUA OVE NIZ SAVU A ONE DOLE NIZ NERETVU AKO BOSNJO BUDET TREBAO RATOVATI OPET... BUDI TE SIGURNI DA CE VAS I TO MALO STO VAS IMA IZGINUTI JER SAD BOSNJO IMA ORUZIJE A 92 NIJE SELAM