Komentari (39)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
GLE OVOG TURCINA SA FESOM??? CISTOKRVNI BOSNJAK HAHAHAHAHA
http://www.sdp.ba/novost /11665/Radoncicevi-batinasi- mucki-pretukli-SDP-ovog-akti vistu Ovako se radi za bolju budućnost valjda. Sram te bilo SCEPO. Evo kako bi nam bilo da SBBBIH dodje na vlast.
@bosnjak : to je možda bilo kod tebe u Dortmundu kod nas na Čaršiji ( SA ) već sto godina ko hoće da nosi fes slobodno to rad..........mani se bošnjačke šuplje frajeru!!!
Slika sve govori. Koga Komsic predstavlja i ciji je covijek. Nadam se da ce konacno Hrvate predstavljat Hrvat a ne neki komunista sa fesom na glavi!
Kako se ovo svjesno Bosnjacima podmece, ova fotografija covjeka sa fesom. Ovaj covjek nije dostojan da nosi fes, pogotovo ne na skupu kounjarske partije, koja je isti taj fes zabranila. Sta glumite, jel da ovom fotografijom privucete Bosnjake, pa cete ih onda deportovati u bjelosvjetske zatvore? S.r.a.n.j.e od clanka i portala, fuj, gadite mi se i vi i SDP !
Samo me zanima otkad se to SDP poceo diciti vjerskim simbolima? neki dan slika Lagumdzije sa starom zamotanom nanom, poslije toga slika sa promocije zeljka komsica - u prvom planu zamotana djevojka/mlada zena a evo sad u centru paznje dedo sa crvenim fesom... prije deset godina SDP je donio deklaraciju o zabrani upotrebe selama u Maglaju, haremsko zemljiste je poganio nosanjem krmadi na raznju, a sve u slavu demokratskih promjena i evropskog puta, da bi se taj ponor blasfemije i ateistickog ekstremizma posljednjih godina do te mjere usavrsio da se u reziji ove stranacke ideologije Casni Kur\'an naziva „Kujan“... Naravno i neki osnovni principi se mjenjaju samo da se dodje do vlasti... Ja mislim da se zbog ovavkih socijaldemokrata i Tito pokoj mu dusi prevrce u grobu...
da vam je vidjeti dodikovog rugla i plakata sreca pa nema javni wc po gradovima rs i tamo bi ljepili ovo jos nisam vidio a sto se tice izbora svakako sdp ima i moju podrzku nesto se mora mjenjati i ko god dodje na vlast u cjeloj bih ako hitno ne poduzme konkrektne mjere poboljsanja ukupnog stanja imace problem sa narodom jer ovo je kraj narod je doveden pred zid ponizen i utucen u svim segmentima
MA meni se cini da ti skreces pricu! Ovo su OPSTI izbori! Znaci rad VLADE i PARLAMENATA! A ti meni sada reci sta su oni to dobro ucinili, i ne skreci pricu! Znas da opstinske vlasti i budzeti u mnogomo zavise od kantona i federacije. Znas koje su nadleznosti opstine. Kada budu opstinski izbori pricat cemo o SDP u Tuzli! Vidi, znam ja da svi imaju gresaka, jer ko radi taj i grijesi. Ali ovi NISTA nisu radili, osim sto su dizali tenzije, strasili narod, i krali za sebe. Ako ti to nije jasno, onda... A ti nasao po SDP-u.... Svaka cast!
Nisam ni sumanjuo u programske ciljeve ove stranke ali dajem primjer loseg odnosa u opstini gdje je ova stranka dominantna,sve ovo je iz licnog iskustva, ili mozda zelis jos primjera.Ili ti ovo je sve poznato pa pokusavas skrenuti pricu sa onoga sta sam ja napisao.
Posao, Pravda, Obrazovanje, Zdravstvo i Socijalna politika! Ovo je moj odgovor tebi! Ako ima neko bolji od SDP, ako je narodu bilo dobro u prosle 4 godine, ako misli da je su oni nasa buducnost i da mogu i hoce da nas izvuku sa dna, neka glasaju za NJIH! Ako ne, onda glas neka ide SDP-u! Do pobjede!
Pa ako mislite da ce vam puno biti bolje grdno se varate,cisti primjer je Tuzla tamo su SDP na vlasti pa i nije tako sjajno. U Tuzli ja GLASANJE u toku 24 sata na dan sedam dana u sedmici. Glasanje na Tuzlanski nacin je da se sastave PALAC i KAZIPRST a onda protljaju ,te kazu ti mora se glasati.Ovaj poziv na glasanje je u zgradi opstine Tuzla. Za svaki zahtjev podnesen opstini traze vam sve moguce potvrde uz obaveznu napomenu da bi trebali pokusati ubrzati,kako li se moze ubrzati bas bih zelio da mi to objasni Nacelnik Opstine. Evo kako to radi SDPu Tuzli na celu sa Jasminom Imamovicem na celu Ima jos mada ce vam i ovo dati dosta dobru sliku kako to izgleda
Boja krvi, boja FESA, boja krvi mi smo prvi, naprijed SDP, Alahu ekber.
S_amo D-obra P_prica a sve ostalo nula! Nista oni nece mijenjati. Cilje je da se nesto naizgled promijeni, ali da sve ostane isto. Samo dobra prica...naivcine! Samo vi kupujte suplju pricu!
vise, mi se muci od ovih pedikiranih komunista i njihovih manipulacija .
Ovo je jedan i jedini predsjednik svih ljudi u BIH! SDP!