Komentari (6)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nadam se Zlatko da ste bar spomenuli danasnje skandalozno glasanje u genocid tvorevini i njegove posljedice za buducnost Europe jer ovo sve huci ka ratu! BiH4EVER!
ba, doš\'o Mr ublehaš da maže oči jednoj od federalnih nena.
Odavno nisam cula gluplju vijest. Cuj Komsic i Bliski Istok. Koemdija i on i ovaj Englez ili kako ga vec zovu. O tempora o mores.
Zasto se smijete sto se razgovaralo o Bliskom Istoku? Mozda ce BIH poslati koji kontigent u Afganistan za borbu protiv islamofasista. Bosnjaci su primjer tolerantnog islama i multikulturalnosti i to amerikanci znaju cijeniti. Jeste li citali samo kako se pod nikabom mogu kriti teroristi ili bradate razroke zene? Svaki Bosnjak-musliman koji pogine u Afganistanu u borbi protiv ovih zvjeri bit ce shehid upisan zlatnim slovima u knjigu americkih nastojanja za demokraciju u svijetu.
pa komšiću dragi,čuj o bliskom istoku,to ti je ono,,ja sranja u ruandi,,
o bliskom istoku...hahahahaha