Komentari (161)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
slazem se, i ne samo ploce sa objekata nego i nazive ulica....spomenike i tako dalje
@mirrorcic, Radovat cete se vi Nacionalisti, a narod ce se radovati kada vi sidjete sa vlasti, vi koji ih stavljate, a i vi koji ih skidate....
evo sve trcim..
Evo ublehara, nije ga bilo danima! E baš nas obraduješ svojim javnim ublehama, mamcima za nepismenu sirotinju!
pazi ja kazem katolik sam ali ne radim sve protiv islama u to tome je stvar da se sve cini da se bosna unisti i podjeli
Radovati će se i mnogi kad ne budu morali gledat više tvoju licemjernu, pijanu, lažljivu ublehasku škenju.
Mustafa Busuladžić...Obavezno ukinuti ime skole.
Kao da je on bilo čime doprinjeo da se ploča skine.
Nmg da vjerujem da drzava dolazi sebi napokoon hvala Gospodaru svih svjetova i na ovoj coroni jesam reko da je i ovaj virus blagodat ko i sve od Uzvisenog stvoritelja..
Radovacu se i ja kada odes na smetljiste historije zajedno sa Seadom Milavicom i Dzenanom Dzonlagicem jer ste sve ljude izvarali na lazni patriotizam i na prici "Zeljkinog zlatnog ljiljana" !
Naravno, narod pati potrebno je ukloniti imena sviju takvi plpca koje su osudjeni protiv covjecanstva kao i ulica koje nose takva imena ,koje se nalaze na nasim kucama .
Dogodine kad se provozam pelješkim mostom sejdi i njegovim sljededbenicima ću prvo poslat razglednicu :D kakvi moroni jebote, ovog pijanca i ženomrsca više nitko ne doživljava ozbiljno, u Zagrebu više nema nigdje ni da prespava :D
Jel se ovo odnosi i na table sa Alijinim imenom ?
@gooUser1601819409 Nije tačno, onaj kome nije suđeno, taj nije zločinac, ni Tuđman, ni Alija, ni Hitler, ni Staljin. NI Milošević nije dobio presudu, dakle svi su oni nevini kao bebe.
evo da se u nečem složim s nelegitimnim predstavnikom hrvata, prvo počnite od trga zločinca alije izetbegovića pa idemo dalje :)
Zna li neko šta će biti sa 9 januarom? Hoće li se slaviti...? Kada Mile postroji krezave poštare a zamisli da je ruska vojna parada 😂😂😂
Ooooo ko je to uskrsno! Pa gdje si ti kožlje.
Ublehaneru A peljeski a po prstima Uradi mesto a ne zavadaj nas sa svima Gnjido od covjeka
Prvo tebe treba skinuti ti si najveća ploča.
Neko raspravlja ko je koje nacije, a u džepu promaha, nije ni cudo što nam je stanje ovako!