Komentari (16)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
I zena ti je danas primmala delegate :)
jel se tu nasla i zlatna cvjecka zvana brankovic? ili taj lisac vec cisti klozete zenickih kazamata. eh sto bi ga bilo gust uslikat u odjelu sa plavo bjelim straftama dok vuce olovnu kuglu i metla po hodnicima :)
Podrska Komsicu. Rzavaljuj i najebi im se mile matere. Ne kontaju oni bre.
Ovo je cetinar @Hrvat. Ne nasjedajte na podvale.
a sto ´su navalili ko vlasi u dzehenm
ja bi se na tvom mjestu naviknuo na njega kao svog predstavnika, jer cemo vas opet preglasat:))) ZIVIO KOMSIC:)
sejdo srecan ti bajram seronjo. admine kurvin sine, yebo ti dijete sebi malo, meni vec dojadilo...
vidi ove bolesnice..tebi nije lako..kako neko moze da trosi toliku energiju i vazda se pojavljuje na ovome portalu samo da bi pljuvao po nekome..ee ti si bolesno stvorenje..svasta
Samo vas je trebalo sve pohapsiti, djuture!!! Mrs!!!
Serem vam se na skup!!!
@ hrvatu k1tu u pakash !
moj glas imas, zeljko
zasto metak u celo? jer zato sto nije htio da se bosna podjeli na srbiju i hrvatsku?? jel zato?? sta ste se vise okomili na ovu zemlju, STA HOCETE?? idi brate u hrvatsku ako ti je hrvatska toliko draga!!! sta je on lose uradio, borio se za jedinstvenu zemlju i za ravnopravnost. a vi hrvati usporavate u hercegovini drugima prava kao i vlasi u svom dijelu. ti ces nekom metak u celo, covjek je za tebe BOG!!!
komšiću metak u čelo
Komsicu komsicu koja si ti ubleha. A i ovi sto ih primas sto su nas lafo \"oslobodili\" nisu puno bolji od tebe. To se uvijek u gradu Sarajevu zvalo \"Supljak\" komso...postedi nas dina ti (osim ako ovo nije bajramski susret i u tom slucaju sretan vam praznik gospodine Komsicu).