Komentari (25)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Turska postaje velika vojna i ekonomska sila..takodje je glavni partner Amerike u regionu...Za razliku od nje, Rusija tone sve dublje i dublje..masonvo gubi populaciju (samo etnicki Rusi opadaju - ostale, islamske grupe rastu)..ekonomija nesredjena, milion poilitickih problema.. Znaci RS je jedina nada Rusija, kojoj sa takvim problemima Balkan nece biti ni na kraj pameti...veoma pametna strategija - tipicno srpska... Samo nek se tih \"25%\" drze Amerike i Turske i bez brige... :)
Sa Turcima i Amerikancima do 2030 Bosna ce opet biti cjelovita..a ovi sto jos uvijek sanjaju o velikoj Srbiji ce ili to prihvatiti ili ici istocno...Smjesno je da misle da se tvorevina tipa RS moze odrzati....
primio ga haha
\"Teritorijalni integritet i suverenitet BiH su neupitni. To svako mora poštovati, a članstvo u NATO-u će biti garant toga\", naglasio je turski ministar, još jednom istaknuvši kako se BiH uvijek može osloniti na svaku vrstu pomoći\" - naglasak na SVAKU VRSTU :) heheheh To Ahmo majstore!!!..je li prpa dusmani?hhehehehehe Jos sad kad RH SDP dobije, dvije bliske zemlje clanice NATO, direktno na nasoj strani!!! Dusmani ko je na vasoj?? hehehhehe
sve ce to narod pozlatiti. lijepa evropa. da ne duljimo.
ima ima, zato ce u eu na kukovo ljeto. ovaj je danas dobio jasan odgovor onog nijemca, koji mu je podvukao, ako se brine za turke u njemackoj, jer je poceo da se.ucka, da mu je bolje da vidi sta je sa krscanima u curki. nema vise cile mile. a kipar ce morati da napusti, ako ikad misli prism.rditi EU!!!
Turska je druga sila po jačini u NATO. Prema tome ima pravo da cepa i kara u bulju koga hoće. Kipar da cepa a balkanske vlainjice da kuriše kad god im se digne.
Koji cinizam,gospodine Dautoglu.\"Teritorijalni integritet i suverenitet BiH su neupitni.To se mora postovati\".A sto je sa teritorijalnim integritetom i suverenitetom Republike Kipar ciji sjeverni dio drzite pod okupacijom 30 god.Cudi me, gospodine Komsicu, sto ga zbog toga ne udariste malo\"po prstima\"?
sejdo zvani DULCOLAX-GUZNI ČEPIČ...
uvlakac u paksu
smogo.hebinu, ako ti se vise svidza
bas nas turci zanimaju, u pm, sve redom. ne mozemo zivjeti a da ne mislimo na njih, a tadicoglu nije nikakva beogradska gospoda, sljego sa crnogorskih planina u vasu maglo.hebinu, pa zavrsio u bg. nece ni on dugo. sve bude i prodje, narocito turci prodju, zapravo, vise para daju tadicoglu nego vama, al zato sto ste glooopi!!!
Fali u naslovu da ga je primio u pakšu! Baš ste mi vi neki novinati kad to zaboravite!
Tadićioglu je već primio uputstva i fino se ponaša. Za razliku od domaćih opančara sa kojima su Turci znali kako se ponaša, beogradska gospoda zna dobro da se sa Turcima nije šaliti, jer u suprotnom Janičari znaju da se nahebu i babe i mame i seke neposlušnima.
\"covo\", bre coveculjak.