Komentari (12)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Gdje odu ova trojica namcora tu nema napredka,oni do sada nista pozitivno nisu uradili za BIH.A da posebno izdvojim izetbegovica lopovcinu ne zapamcenu.
Gdje ode Izetbegovic trava naredne tri godine ne raste..
Vidi ovih cetnika ustasa i ovih iz tajkunske stranke mister nebodera scepe il su svi centnici i pocetnici, nisam svakak pogrijesio cim mrze patriota Komsica moraju bit cetnici il pocetnici iz stranke fahro zubac dodik crknite on ce vam kroit sudbinu jos 30 god,Zeljko samo naprid,sva postena raja je za tebe a ima nas 50% dovoljnij da pobijedimo lopove i fasiste
Ne zna engleski jezik, a kao otisao da nas kao predstavlja-obruka. Je li poveo laznog "Marsala" i koalicione partnere iz SDA s kojima je skrojio uzasnu vlast u Kantonu Sarajevo?!
Nista od tebe Komšiću,pokusao si sve,ali si pročitan....mali si ti politicar da bi bio ime u regiji...a jos u neozbiljnoj i okupiranoj zemlji
Željko Komšić-politički diletant...nije diplomacija za svakoga!
pa i vrijeme ja malo da se ode u New York u šoping i da se potroše te dnevnice sa merakom
Valjda kakve sadake izmolite.
Zar i ovi nisu na godisnjem?
Nemojte samo Bakira da nas predstavlja u UN, da nam se ljudi smiju koga smo poslali. Kao sto je bilo prosli put
a sta je bilo prosli put,nazvao Selam i digla se frka?