Komentari (58)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
komsic i ne zna nista drugo osim putovati po bijelome svijetu i prodavati maglu gradjanima i jos za to primati enormno visoku platu
A sta ce, plata mu od preko 6000KM lijeze svaki mjesec a on putuje i prodaje postenje.
E neka Zlatko zna krasti asfalt sa puteva ... kupovati vile po bijelome svijetu! Kako vas nijestid poltroni Lagumđžijini!
Nikakve koristi od ove posjete. Covjek za osam godina bespotrebnog sjedenja u Predsjednistvu jos nije uspio nauciti makar engleski jezik na kojem bi se sporazumjevao kad ode negdje u sluzbenu posjetu.
Bilo bi bolje i vaznije za tebe da naucis pravopis, umjesto sto se pravis pametan.
Pogledaj malo bolje biografiju i skontat ćeš da je čovjek u americi studirao! Nije garant na našem jeziku ;)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Pa prosto nevjerovatno koji je licemjer ovaj Komsic......
Ide u Vatikan da dadne obećanje papi Franji da će dati sve od sebe kako bi očuvao spomenik Ivanu Pavlu drugom u Sarajevu, jer će na isti nahrliti raja da snima umjetnička djela kao ono prije desetak godina onaj kretan koji se popeo na katedralu i stavljao kondome..
.......treba gledat prijenos tog prijema..........kako će komšić kao teška komunjara i nekrst smoći snage da klekne i poljubi ruku papi........ili da se kod blagoslova prekriži...........
Jesu li i njega krstili potajno, po noći ?
a zato neku noć vozali viljuškar na labudici po sarajevu noću...
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
ja mislio bevanda exkluzivac ;-)
ne mora se ni vracati vise neka tamo i ostane jer od njega nemaju koristi ni gradjani ni drzava, cak sto vise samo je na trosku poreznih obveznika
logican izbor. druge "dvije recine predsjednika " nece vjerovatno iz religioznih razloga ,a mislim da on nece osramotiti zemlju ni u kom pogledu.
Ko placa to putovanje, Vatikan ili BiH *(odnosno svi mi)?
Pa sta imamo mi placati?
Pitaj covica jesi li ti legitiman za to ?!
Motiku u ruku pa da vidis kako je za cenera raditi citav dan!
E jesu i nasli ko ce predvodit delegaciju.
hrvati su se odavno odrekli ovakvih smradova moj kikseru. Meni osobno bi bilo draže da delegaciju predvodi bakiraga i 40 razbojnika, nego'l ovaj zlatni ljiljan.Ali neće ni međunarodna zajednica vječno biti slijepa,ispravit će se nepravda.
Kažu: da je onaj geler HVO-a jedino hrvatsko što on ima u sebi.
ODE ZELJKO DA GA PRIMI OD PAPE!!!
FARBAL TVOJA MAMA JAJA?? :-)
Jesu nasli koga ce poslati... Ovaj ce se zeznuti pa Fatihu prouciti umjesto prekrstiti.
Ode Komsic malo da svijeta vidi, malo da prohoda ulicama Vatikana, i onako nikakve fajde nema ni od Vatikana ni od Komsica za BiH!
A taman je on katolik ko i većina njih tamo u Vatikanu. Ne znam šta kukate.
ako je katolik neka izmoli očenaš......ako zna i hoće.......a i sam je vikao da je ateist........više dakle predstavnik ostalih...........