Komentari (81)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Nije ovo predlozio Novalic ili neko od nasih vrlih politicara vec je ovo direktiva iz EU.Ovo se mora sprovest i sprovest ce se pa makar i kim yong hu bio na vlasti.
Aj bjezi budalo http://www.klix.ba/vijesti/bih/eu-novi-zakon-o-radu-u-fbih-omogucit-ce-dosta-novih-prilika-za-zaposlenje/150728083
Kada sam vidjela kako u par sedmica se izredase posjete Merkelovice, pa onog Schulza, da ne nabrajam dalje, znala sam da se nesto zestoko iza brda valja. Nisu oni dosli iz ljubavi prema bosanskom narodu, nego da priprijete i narede - "e sad cete ovako, onako, ako ne bude to i to, tesko vam se (korumpiranim, kriminogenim) politicarima pise. Znamo sve vase orahe u dzepu". Nema druge.
PRIKAŽI ODGOVORE (17)
Komšiću pao si skroz nisko.. Ti i faraon ste najopasniji za naše društvo.. Svi ste hamelji od reda ali vas dvojica ste ubjedljivo najgori.. Za Radončića se znalo jer čovjek nije inteligentan pa ne može prikriti svoje namjere ali ti si pokazao pravo lice napuštajući prvo koaliciju i ko kukavica podvio rep a sad isto pokušavas sa sindikatom ne bi li sebi obezbjedio jeftinih budzetskih glasova i sa sebe skinuo odgovornost sadašnje vlasti kojoj trebaš da pripadaš na osnovu osvojenih glasova svojih vijernih crvenih glasača..
Bravo! Bar neko da misli na u istoriji najveći broj bijednih radnika u Federaciji. Čestitam.
Joj Komšića ublehaša,majko moja
NEK IMA NEKO DA SE BORI I ZA RADNICKU KLASU A NE SAMO ZA PRIVATNE ĐEPOVE
Nikad nije bilo da se sindikati udružuju sa političkim partijama, a kada je to i činjeno od toga su najmanje koristi imali radnici. Sindikati su po svojoj funkciji oporba vladama, ali ne u političkom smislu, u kakvom su SBB, DF i ostale oporbene stranke, tako da ova prića još jednom pokazuje kako niti sindikati, niti oporbene stranke nemaju šlifa. Ovakav "gemišt" u biti samo služi za promidžbu oporbenim strankama, dok još jednom pokazuju koliko su sindikalci nesposobni.
Naravno. To što pišeš je posve ispravno, ali ovo "taljenje" političkih oporbenih stranaka sa Sindikatom je primjer kako se sindikalna borba politizira. Neće to dovesti niti do kakvog rata, nego će se samo još jednom pokazati da sindikalci nemaju brzinu reakcije niti kapacitet da se nose sa modernim problemima radništva. Iscjepkani sindikati po tzv granama nemaju snagu radničkog jedinstva, kao svugdje u svijetu i tu leži problem a ne u tome što ćemo morati progutati gorku pilulu iz EU, ako želimo sredstva za razvojnu politiku države.
Daj Komšiću, sredi nam da se smanje cijene na skijalištima, ski-liftovi su preskupi, a ima nas koji skijanje plaćamo iz vlastitog džepa!
LJudi ova prica me podjeca na famozni aprilski paket,,pa zbog nakvih idiota nedobismo jednog predsjednika,,vladu na nivozu drzvae,,a ovako smo dobili zvijer o obliku dodika,,,stanje je isto ostalo godinama i ostace jos dugi niz,,A JESMO MI GLUP SVIJET U P.M
da.odgovor je da jesmo.glupi balkanski mentalitet.
@saale koji si ti samo tokmak!Koliko je taj usrani aprilski paket bio dobar za BIH, najbolje govori da je najveći rušitelj ove države, DUDUK bio za njega!
Zakon je i uslov za MMF sredstva a i za dalje EU integracije i pomoc. Da ima mjesta za doradu, ima i to je nesto o cemu bi palamudi trebali u parlamentarnoj diskusiji da insistiraju kroz prijedloge amadmana a jok da potpisuju sporazume za haman pa kriminalnom organizacijom koju vodi bajramović. E moj komšo, dobro si mi pao u očima u zadnja 3 mjeseca
Moj fini, šarmantni, simpatični gosp. Komšiću, predlažem da hitno zakažeš kongres stranke i predložiš promjenu loga u "Odlučno u očuvanje postojećeg stanja" :)
I ti si Komšiću bio kreator vlasti dugo godina. Zašto ranije nisi reagovao kad se nazirao ovakav kolaps u društvu. Sad od priče nemaš ništa...
Ma ti si najveće budžetsko smeće. Imaš li kakav prijedlog , ideju, nešta konkretno osim kritikovanja. Ti i kad si bio na vlasti ti si uvijek nekoga kritikovao, i bio podmetnut da smetaš ali si to sve naplatio a nikada ni jednu jedinu marku ZARADIO. Ti bi sada digao bunu sa ljudima koji već 20 i više godina imaju kao i ti redovne plate i sve ostalo a da nemaju pojma odakle dolazi taj silni novac i ko je taj ko uplaćuje na račune kojima bi ti da raspolažeš.
Ovaj komsic ne zna nista uciniti , samo zna da stavlja veta i da se suprostavlja ja kako pratim politiku uvijek je tako SIGURNO
Df je gnijezdo demagoga i neradnika.
SDA JE JEDINA REFORMSKA STRANKA U DRŽAVI OVO JE PRODANJE MAGLE DF I KOMŠIĆA KOJI NISU DOBILI DOVOLJNO DIREKTORSKIH POZICIJA KOLIKO SU HTJELI,PA SE SAD KAO BRINU ZA RADNIKE.DA SU DANAS IZBORI SDA BI ODNIJELA APSOLUTNU VEĆINU,NE MOŽE SE BOŠNJAČKI NAROD VIŠE LAGATI I MANIPULISATI NJIME.DRŽIMO SE SVOJE STRANKE SDA,A NE OVIH SDP,DF,SBB,MANIPULATORA,KOJI SU NAS I DOVELI U OVAKVO STANJE.
SUPER BOŠNJAK Pročitaj svoj tekst više puta i vidjet ćeš kako si zabio autogol SDA-u.Svaka čast - ni ovi iz opozicije nebi to bolje uradili. Eh da je narodu više takvih kao ti!
@Super bosnjak Jesi se to nedavno i ti uhljebio ili su ti uhljebili nekog?
PRIKAŽI ODGOVORE (2)
a,šta bi to četnički unuk drugo radio?On je sa šćepom-brabonjkom samo za rušenje i paljenje federacije gdje su Bošnjaci u većini!
Fahro je kralj.