Komentari (42)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Jedan od rijetkih politicara(ustvari jedini koji sa moralnim razlozima) uvijek ide bez obzira na izbore,ici ce on i narednih 4 godine,na sva spomen obiljezja da oda pocast nevinim zrtvama ! ZELJKO 4EVER
Ja sta je ovi smrdkih STRANACA ili kako to svabe kazu AUSLENDERA u ovoj nasoj drzavi...sta rade ovdje nije mi jasno...valjda traze azil sta li.... ili su na privremenom radu.....
Tu je i ime mog školskog druga Vildana Pajića, kojeg je dok se igrao ispred Hipermarketa na Mojmilu raznijela agresorska četnička granata... Neka mu je vječni rahmet! A onome ko je ispalio istu neka dragi Allah podari kaznu na ovom i budućem svijetu, dabogda i on imao isti osjećaj kao Vildanovi roditelji.
Imam ja jednu povecu bakteriju za tvoju mamu...
Bakterija na mosnjackom Bakterija ti je jedna baja,koja kada uniđe u insana i ufati have i fursata, ne odeš li hećimu za heftu dana,ne gine ti dženaza.
smrdovi, mozete samo crknuti od muke.
Komsic je legenda i heroj Bosanskog otpora srbo-ce.tnickoj agresiji... BiH4EVER !!!!!
Sabinu sam nevinu ozenio, to sto je popusila ponekome i malo guze davala nije se toliko primjetilo.
Ajde ne kaki on nema veze sa Hrvatima i Hrvatstvom . To je obicna poturicka marioneta koju sarajevski islamofasisti koriste za svoje ciljeve .
Smece prokleto otidji i na parastos zrtvama ustaske oluje kad si takav dobrotvor
Odvratna gnjida .
Krmak - ni vjere ni obraza
@ Miki.. To ti je mamin ckapi pored racma namah. ma zna ona.. cesto je rastezemo. Dabogda vidio ono sto ne vidis u tom spomeniku..
ima sejdo sabinu, a je prc.am od pozadi
je li to onaj spomenik sto izglada ko racku uz ckupi?