Komentari (72)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Ma tuzilastva boli neka stvar...sve ce to advokati "srediti"...olaksavajuca okolnost...nagodba sa sudom....dvie trecine kazne...zatvor otvorenog tipa...tri obroka, ciscenje, pranje peglanje djaba...liga sampiona...TV, internet...Wifi...HD... BLAGO NAMA! ?
SLOVENIJA prekoračenje brzine u naseljenom mestu do 10 km/h – 100 evra prekoračenje brzine u naseljenom mestu od 11 do 20 km/h – 300 evra prekoračenje brzine u naseljenom mestu od 21 do 30 km/h – 500 evra prekoračenje preko 31 do 50 km/h u naseljenom mestu – 1000 evra BIH p.b do 10 km/h – 10KM p.b u naselju od 11 do 20 km/h – 20KM p.b. u naselju od 21 do 30 km/h – 20KM i tackica p.b. u naselju od 60 do 90 km/h – "jo sto profura levat, svaka cas?!"
VECERAS SVI NA ULICE U 20 H !
PRIKAŽI ODGOVORE (4)
Lakse je zaustavljati vozace zbog rutinske kontrole, nego se zajebavati s onima koji prave probleme. Od takvih samo okrenu glavu.
Moj Ivo ti si samo ikebana i nista vise
tako je gdine Komsic jer znaju koga smiju a koga ne smiju da ne bi bez posla ostali sramotni zakoni sial para i gloovoonja su doveli do ovog nazalost sad je kasno za dva mlada zivota
sda članovi i njihova nakaradna djeca imaju pravo da voze kako i kuda hoće
Vidi i ovaj živ
A sta ti radis??Kakv si ti gradonacelnik matere ti??Sta je uopste tvoja funkcija???
I mi nazalost nijemo gledamo i tolerisemo tvoj nerad. Sta ti ucini pozitivno kao gradonacelnik. Kako ti sina helikopterom prebaci u Sloveniju. Sta uradi za Sarajevsku djecu, seljacino kiseljacka.
Sta si ti uradio kao gradonacelnik grada zato suti i nepricaj daje narod kriv gospodine Ivo Komsicu
treba poceti od policije ja sam licno gledao policajce koji prolaze kroz crvena narocito prguda policajac i njegov brat dovoljno je oni a kamo li ostali jos se parkiraju kod careve dzamije i niko im nepise kaznu dva audija stoje ko da su osvojili aarajevo cccc
Jake nam i policije!Pola ih nema zavrsenu policijsku akedemiju..Mozes ih kupiti za kiflu...
Idi zeka ubij se , ti si vlast donesi neke odluke da zastitis gradjane ne samo ....
Tako je to kod nas. Pustaj, pustaj, tolerisi, pa kad se ovako nesto desi hvataju se za glavu. Oj Bosno, drzavo...
Uvazeni profesore koliko ste vec dugo gradonacelnik ovog grada i koliko je neduznih civila dosad smrtni stradalo ili ostali invalidi a da neprimjwtim da se bilo sto konkretno poduzelo u vezi toga pa tako vjerujem da ce se i ovo pricati jos koji dan i prestati.Samo cu reci neka ta vasa policina picne da radi ono sto treba da radi mozda sutra bude neko vas blizak pod tockovima huligana
Stari šupljator i komunistička varalica, prodao bi taj i ime i naciju samo za parče vlasti i novac. Ko te nezna skupo bi te platio Ivo.
Malo znam al mi onomad rekoše da je gradonačelnik je odgovoran za stanje u gradu.
Popišam vam se na odgovornost u kojoj ništa sem govora nema.
Ovi tzv. opasni momci postanu prave curice za volanom čim predju entitetsku crtu i tablu RS. Znači da znaju koliko su bošnjačke vlasti merhametli. Slično se ponašaju i zaštitnici pasa lutalica. Dalida Kozlić se u Sarajevu fanatično bori da se ne bi koji uspavao injekcijom. U Kiseljaku ih tamane lovačkim puškama, ali Dalidu to ne interesira. Dogs Trust operira samo medju Bošnjacima. Znaju gdje je mehka podloga.