Komentari (20)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Bosancima sad i Komšić ne valja. Bog dao, pa imamo velik izbor poštenih političara, pa da cjepidlačimo oko Komšića.
Bošnjaci ne priznaju nakaradnu izdrkotinu RS.........................srpskoj djeci u toj izdrkotini RS sve se najgore dogodilo
ma komsic nezna sta prica -pa niko nikome nebrani komsicu gdje ce ko da zivi ali ako se prijavis u banja luku onda tu moras i zivjeti -a ne da se prijavis a da zivis u sarajevu--sad cemo da vidimo koliko ce muslimana za tebe glasati---hrvati nece jer nikad nisi dosao u neko mjesto gdje su hrvati u vecini--znam nisi smijo a nebi ti ni dozvolili
Jak si na rijecima nema sta, a vidjeli smo ove 4 godine, da djela ni na mapi nema.
A kakva djela ti očekuješ od jednog člana predsjedništva BiH? Zanemarićemo činjenicu da Ustav BiH, ni iz daleka vidjela nisi. :)
Demagogijo, Komšić ti je ime. Smijesan mi je covjek.
Ne mogu da se odlucim na sta me je Komsic u ovih 20tak godina vise asocirao,na clana neke nevladine oragnizacije,ili na nekom stranog posmatraca.Pametuje redovno svima sta treba da rade,pri tome uzima mjesecno Pinku od 6000 km (na cemu se moze zahvaliti SDPu koji ga je kandidovao i gradjanima koji su glasali za njega,mnogo im je vratio,SDPu se bas ljudski zahvalio isto,haah)
2 miliona KM za dvije kampanje da jedan jebeni i nepismeni anononimus bio clan predsjednistva, i malo mu pa napusti stranku bez koje bio bio goljo obicni..
Pravi filozof, samo pametuje sta je ta i sta bi trebalo da se uradi.
za 8 godina samo pare uzimao i muda hladio, pametovati moze svako, nama su djela potrebna..
Pa uradi nešto Ševćete :)
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
Neki dan citam bas na KLIX-u... Nepoznata lica su pucala na NN lice u Tuzli.Kako nezvanicno saznajemo radi se o ------ iz Tuzle sa mestom prebivalista u Vlasenici ! Zeljko,mozes ti da zivis u Banja Luci ali ne mozes da ti bude mesto boravka u Mostaru.Nema logike! A i svagde u svetu se radi na taj nacin...A STO LI SE VI PROTIVITE TOME???
u pravu je covek,to jeste drzavna materija i drzava RS je to regulisala
Zar sam ja ili svijet prespavali zimski san pa jos nismo upuceni u stvarnost da je RS drzava. Kad je postala i zasto je nema na karti svijeta? Ja bi ti savjetovala da se vratis u skolske klupe i da naucis gradivo.Dobro je da mnogi ne poznaju vas jezik, ismijali bi te zbog neznanja.
RS jeste drzava sa svi prerogativima drzave i ima svoje granice medjunarodno overene i potpisane...eto kad ulazis u RS imas tablu na kojoj nesto pise pa procitaj.Nadam se da je na jeziku koji ti razumes
*ebe lud zbunjenog !
Komsicu, eh da mi je tvoj moral da se malo odmorim :)
Jedi govna.