Komentari (64)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Tako je Željko. Treba izaći na izbore i odlučno promijeniti sve ove koji su na vlasti 20 godina.
slazem se...treba ih kazniti i glasati za one koji nisu bili u vlasti i koji nude rjesenje...zato trebamo svi skupa krenuti odlucno u promjene.
Naravno !!
E kakvi su ovo jadovi sto pokusavaju komentarima da prikazu los rejting DF-a , pa bolan ne moze vam nista pomovi da sakrijete svoj nerad i u sta ste u ovu zemlju zavili!!! FUJ CRVENO-ZELNA KOALICIJA 3% !
Komsic je imao priliku u predsjednistvu da pokaze sta moze uraditi za ovu drzavu.Nije nista pokazao osim sto se slikao po sastancima i putovao.Toliko o tome za sta je sposoban.
Kampanja mu se zasniva na blacenju SDP-a i Lagumdzije,a da nije njih,on ne bi ni postojao.Pa bar malo zahvalnosti bi trebao da pokaze.
A glasati za Komsica je znak da ne volite svoju drzavu i da volite dvolicnost i ljude koji tuku svoju zenu.
A izgleda da igraju i na tu kartu,da u BiH ima puno zlostavljaca,pa racunaju i na te glasove.
Željko Komšić je primjer najvećeg ublehaša u zemlji. Za osam godina šta je uradio? dobio 96 plata od 5 hiljada? :D
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
oni nam prosipaju pricu da su kao novi, a ustvari upravo suprotno, pokazali koliko su nesposobni putem jedne stranke i onda otisli u drugu i pokusavaju se prodati, znamo mi dobro sta je suljagic radio, komsic doduse nije nista, on je samo sjedio i demagogisao
Tako je, na izbore treba izaci, ali ne vidim razlog zasto bi vama iko glas dao kada vam se kampanja zasniva na praznim pricama "uradicemo", a nacin kako cete to uraditi ne znate predstaviti .... ocigledno i od vas idu velike rijeci, a nikakva djela.
navalite s pljuvanjem sda i sdp poltroni !
@ bh Realnost 2 sta zelis? Kad imas alternative, ne valja, kad nemas ne valja. Nije savrseno, ali je bolje nego sve ovo do sada. Jer s tom depresijom mozemo odmah svi da pustimo bojni otrov i da se ubijemo. Ovaj narod mora poceti cijeniti prvo sebe, a to ne moze sve dok je nepismen. Pa ih covjek koji ih krade 20 g, moze kupiti za jedan traktor.
A vidi kolko je on jadan ubjedjen da bi svi oni koji ne izlaze na izbore da izadju glasali za njega.E moj ubleharu imbecilni,pa i ovi sto te "vole" ne znaju zasto,valjda bilo u trendu da treba glasati za tebe. KAda bi morao da biram izmedhju Bakira Izetbegovica (kojeg iznimno ne cijenim,smatram ga sljamom zadnjim) i tebe,glasao bi za Bakira.Sreca da necu morato ni za jednog ni drugog.
Suljagic mi izgleda kao teski zlostavljac zena, pogledajte mu malo dosije po centrima socijalnog rada, on mora imati neke prijave...
Obecavate kao i SDA, samo sto ne rekoste zlatne kasike!
sve lafo nova lica a promjenili po 10 stranaka svaki...
kakvu nam oni mogu buducnost donijeti, osim sto nama muslimanima mogu ukinuti osnovno pravo da djeca pohadjaju vjeronauku
PRIKAŽI ODGOVORE (1)
A zašto DF ne slika raju na skupovima?
Vladajucooj poganoj eliti odgovara da sto manje ljudi izadje na izbore, jer imaju svoje istrenirane glasace. Necemo vam vise dozvoliti da nas lazete, a vi SDPovci mozete samo sebe da prevarite sa ovim komentarima koje nakucavate!!!
Cuj s vama naprijed, pa izdali ste drzavu, vas vrli vodja je dodiku dao sve sto mu je ovaj trazio!! Unazadili ste drzavu!!!
Naprijed ZELJKO, NAPRIJED EMIRE!!!
Zato ja glasam za ljude koji su ostavili nesto iza sebe, kao sto su premijer Niksic i Damir Hdzic, Damir MAsic, Dzevad Becirevic. NEcu da glasam za one koji u svojim redovima imaju profesorice koje su spremen srusiti vladu i blokirati drzavu na 6 mjeseci, necu da glasam za one koji furaju pricu o Bosanstvu a izjasne se kao Bosnjak ili forsiraju povratak u Srebrenicu a sami zive u Sarajevu
Da ostavili su zivi haou u drzavi, sve su pokrali i oteli glasaj i dalje - nadam se da ce i tebi uzeti sve sto imas ! Hocemo promjene !
NE VOLIMO TEBE ALI CEMO IZACI DA POTVRDIMO TU CINJENICU I NA PAPIRU!!!!
Volimo te Zeljko samo naprijed do pobjede !
munjena1: samo ti njega voli, ali ne glasaj za njega ako ti je drag zivot!!!