"Država za funkcionera"
241
Komšić neće podržati Nacrt budžeta BiH
Komentari (109)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Zeljko je ljudina je a ostali mogu da ga flamfaju
mozete reci sta hocete za Komsica al on je gospodin i predsjednik :) trebao bi se kandidovati samostalno za predsjednistvo pa da se svi ostali kerovi moraju udruziti da ga stignu s glasovima ...
Mislim da će ipak presuditi kod Komšića njegova servilnost prema Lagumdžiji i da će Komšić povući svoju najavu da neće podržati budžet.
ma svaka čast ljudino
podzaće....kad ga veceras Zlaja otrese
mislim da ovde zeljko zamazuje oci, ko sto je onaj balavac ministar kod strajka prosvjetara zamazivo oci pa clanovi ns-a govorili da je jako pametan umjesto da su iskoristili priliku i stali uz prosvjetare izgleda da cekaju priliku da se pocepaju drzavne vlasti kad su vec sve vrjeme u sarajevskoj gradskoj vlasti, zeljko k. je ubleha nista on nije reko samo to da se promjeni ustav da bi se i drzavnim funkcionerima \'\'mogle\'\' (a to ne znaci da ce) smanjiti plate, sto ne promjene ustav da pise da kad se smanjuje drzavnim sluzbenicima da se \'\'mora\'\' smanjiti i drzavnim funkcionerima; sljedeca je stvar sto sda ima najveci broj vezama uposlenih drzavnih sluzbenika a to je ogromno glasacko tjelo, mislim da sve ovo kako god bude nije bitno ako je dogovorena nova transa sa mmfom, onda su sve ovo samo finese i zamazivanja, zeljko naravno ostaje u sdpu, onako drugarski, zalaja je predsjednik do 2016, sda je i dalje u talu sa sdpom, a svoju priliku cekaju sbb, ns i ostali nezajazljivci...
ee sto sam ponosna na sebe sto sam glasala za zeljka..
MORAMO GA PODRŽATI KAD I SAM NEZNA ŠTA HOĆE
@Timar.. pa nisu Srbi za sve krivi.. ali sigurno su skrivili Rat,Genocid,Klanja,Silovanja,Protjerivanja,konc. Logore koji su djelomicno doveli do svih drugih Problema koje Danas imamo u BiH .. s\'tim moglo bi se i rec das su SRBI krivi za sve...!
ee sasmo dda je ovakih ljudi vise kod nas u parlamentu !
Pa Srbi su za sve krivi. Kako da niko od ovoliko komentara to nije napisao,kao u svakom dosadašnjem komentaru, o bilo čemu. To je najbolji lijek za vašu nebulozu.
SVAKA CAST ! SAMO, REALNO NI SDA IZ ISTIH RAZLOGA NECE PODRZATI, TAKO DA JE TO MOJ ZELJKO I STAV SDA ! ZLAJA I DODIK NE MOGU NISTA AKO TI NE POMOGNES, NE DAJ SE !
ja ne mogu da shvatim da ovdje niko ne razumije sta je Komsic htio reci.Ustav BiH zabranjuje smanjenje placa funkcionerima.Odgovorno tvrdim da nema niti jedan ustav na svijetu niti u jednoj drzavi na svijetu koji zabranjuje smanjenje plata funkcionerima.Kaze sta je 4,5% nece ni osjetiti pa ne radi se o tome da je 0,5% ako smanjujes meni smanji i sebi.Ne nego ces od tih 4,5% za 2 mj. sebi povecati platu bruka i sramota.
http://www.klix.ba/vijesti/crna-hronika/kamenicama-gadjali-kolonu-s-t.a.b.ut.i.m.a.-u.b.i.j.e.n.i.h-vlasenicana/120420201 M.A.J.K.U IM K.R.STAŠKU P.R.D.O.S.L.A.VNU P.O.G.A.N.U J.EB.E.M. ! OVA SR.PSKA KRSTAŠKA G.OVNNA TRE.BA P.OK.L.A.T.I I IS.TR.I.J.E.B.I.T.I SVE DO ZAD.NJEG !
Komsic i Haris Silajdzic jedine bh. patriote.
Nešto je truLo u DRŽAVI ZA ČOVJEKA!
Komsija, sta god je pravi razlog podrzavam!