Komentari (85)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
bravo za komsica, ali ovdje svi vise vole ovu seljacku sda-hdz politiku
Nasikiro se sad ce jadnik morat malo na skijanje od narodnih para da se odmori.
Zeljko Krizaj mirnodobski prvak u slalomu na racun poreskih obaveznika
PRIKAŽI ODGOVORE (3)
Građani će na narednim izborima birati između istinskih patriota i dokazanih antifašista koji vladaju svojim stručnim pozivima sa jedne strane, te decenijama taloženog moralnog otpada karakterističnog po stručnom neznanju (plaćenim diplomama) i vjernosti kriminalu! Da se nas iz DF-a pita, mi bismo već odavno za sve njih čekirali karte za put u jednom pravcu do jedinih "rezidencija" u kojima bi bili kao "svoji na svome" - mračnim ovlaženih prostorija dimenzija 2x2 m omeđenih debelim zidinama i metalnim šipkama!
GUZ .... > da se prava raja iz DF-a bilo šta pitala nebi narodu ( biračima) solili pamet likovi poput, Rešidada( ne čita knjige i nevoli pozorište itd), Karoline ( ha,ha ), Reufa, Marija, Pa i Sifeta. Naravno strukture koja je našla uhljebljenje u DF-u. Na koje sve načine - roman bi se mogao napisati! Zato Očistite avliju, poslije Nove godine je prekasno!
Koji je to demagog,trgovac sa Radoncicem sada se lafo brine za zastupljenost Bosnjaka a vidili smo kako ih je postavljao ispred svoje stranke i ako je 95% dobijo njihove glasove,ovo treba daleko zaobici na sled. izborima....
Zeljko tvoji su sljedeci izbori garantujem ti.
nerminsef >>> Možda! no, samo uz veliko spremanje stranke. Željko odlično zna. Pitanje je i dali ih smije pomesti? To je ženja bar devedeset procenata članova DF-a!
koliko se sjećam, u normalnim državam, bilo ko prekrši ustav ili zakon ide u zatvor sada bi mi trebali da postavimo pitanje sami sebi, zašto se to i kod nas ne dešava i kome to odgovara, pa na sljedećim izborima malo upaliti mozak
kaze mali sarajevski shaner
Komsicu dva puta si izdao svoje glasace i nepotrebno je se sekiras jeste da su oni iz sda i hdz kriminalci svjetskog kalibra ali da senisi povukao kukavicki iz vlasti mogao si to da sprijecis,ali nisi i prema tome........
a vid Đonlagić Đenana.....
Đonlagic umije da priča ko veliki.
FAhro dobio 15% glasova na antikorupcijski cunami, a isi primijenio samo u svojoj partiji !!! Otjeru onku kurvetinu Ismetu Dervoz kad je klepila od BiH otpremninu ko Majkićka ! Pa u ljubavni zagrljaj sa Draganom i BAkirom dva najveća balkanska kriminalca !
KRADONČIć je sluga dvojca Dodik-Čović. Dafeinitivno najveći lopov u malom pakovanju. Obećo je antikorupcijski cunami i VIDITE SAD ŠTA VAM JE ISPORUČIO OD ISTOG ! AKo nije ništa mora se odmah povući. NAravno i SUifet PodŽić sa njim. Ista su to govna. A ako tebi ŽEljko ne smeta Sifet Podžić hajd i ti lagano !
Laje ko cuko,al ima problem...vise mu narod ne vjeruje ni rijec
ŽEljko hajmo odmah isključiti SIfeta ! Ako je jednom šurovao sa četnicima kako li tek fura sa SDA !! PA se onda javi !!
FAhro na aparatima ! Pročitajte njegovo morbidno -versko glasilo, nosliac nekadašnjeg antikorupcijskog cunamija !! Tada u vlasti bili SDA i SDP, a Fahro u vlasti sa OBADVIJE KORUPCIONE STRANKE ! Sad udarna visjet podhešta mešihata nekakve turske opštine bosanskoj ! LIJEPO JA VAMA REKOH DA SE FAHRO PRIKLJUČIO DA ISTRESA BAKIRU pepeljare na vaaaažnim razgovorima sa Erdoganom, a onda da ga svali u u pogodnom momentu u JARAK !
Teska je borba protiv mafije na vlasti - interesna grupa koja po potrebi gazi svoje zakone. Razumijem da DF nije htio da bude partner u kriminalu. I to je sasvim ok. Ali onako jadno i bezmudno zastititi gosn Sifeta, e to je Zeljkov najveci blam i promasaj... onako, bas ljigi...
Zeljko jesi li to ti...?
Kao da postojeće vođe znaju drugačije? Samo sila i bahatost, to nam je sudbina jer nepismeni ili polupismeni bosanci (takvih je najviše) daju glas svom katilu. To se nigdje na svijetu ne može desiti ni pomoću trikova osim u Bosni i Hercegovini.
Ustavni sud nije donio privremenu mjeru u korist strane kojoj je uskraćeno ustavno pravo. Pa jel vi znate papci da je ustav zakon iznad svih zakona. Al tu nije kraj, ova banda ne poštuje ni presudu suda u Strasbouru ¨! Onaj ko je ne poštuje je Dragan Čović ! Kao i ove druge ! Dakle jarane nije ovo bandi Dragana Čovića prvi put pa da mu se može halalit ! I onda u međuvremenu i treće silovanje ustava ! Nije (OPET) poštovana zastupljenost ostalih. Ustavna bezbeli ! A u toku je i četvrta redaljka: Pizdić traži izmjenu ministraskog vijeća gdje će SDA naguzit UStavnu zastupljenost ostalih još jednom. Razlog učestalog silovanja UStava od SDA i HDZ je kako naglašava dokazani pjano iz Slobodne Bosne što je Željko bio na skijanju i onda je njima također sve dozvoljeno !!
trg heroja@ Pa svi ti tamo takvi rade! U ministarstvu pravde BiH primili kao strucnog saradnika za medjunarodnu pravnu pomoc decka koji je zavrsio kriminalistiku. Covjek nije pravnik, s ekspert za medjunarodno pravo. Zato sto mu je otac predsjednik jednog odbora jedne hrvatske stranke koji je, naravno, rat proveo u Kiseljaku.