Komentari (194)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
......... ma. ti se praviš LUD : sve ti vidiš šta Zlaja radi i planira, ali se ne protiviš, već ovo-ono... S kim si takav si !
Odlican fazon u produkciji Asocijacije Mladih SDA. Spin odavno neviđen na prostorima BIH. Hvali Komsica, pa sam sebi naklikaj minuse i optuži SDP i Lagumziju da klikaju protiv Komsica. Dokaz za to je i to da cu za ovu ISTINU dobiti stotine minusa u par minuta.
A jest se c e t n i c k a g a ma d raspo ma mila sa komentarima
gospodine komšiču vi morate popiti kavu s onim taksistom on če vam sve pojasniti
Komsic dlaku(ostavku) mijenja ali fotelju(mjesto u vlasti sa SDP-om ili sam) nikada! Nisam vise naivan da mu opet poklonim povjerenje pa da me iznevjeri JOS JEDNOM i jos jednom i jos jednom....nije li to i bio razlog sto smo se htijeli rijesiti SDA i poceti iznova!? E nadji novi krug naivcina Komsicu, ali ovaj put bez mene i mojeg glasa!
Pravi razlog sto se buni na nesprovodjenje odluke \"Finci i ostali\" je to sto mu izmice da ostane u igri kao \"ostali\". I u vrijem komunizma je jedan isti Jugosloven bio od Slovenca do Makedonca i sve izmedju, sta god da je bio red da tada bude po kljucu, samo da ostane na funkciji. Komsic ima to isto ponasanje.
Nasem clanu Predsjednistva, G. Komsicu predlazem da ide na godisnji odmor.
On je samo jedan u nizu nepismenih i nesposobnih Bosansko-Hercegovackih politicara. Kakvi smo ljudi i ne zasluzujemo bolje politicare. Dali ce ikad u ovoj jadnoj nasoj Bosni proraditi mozak i skontati koji nas COBANI vode. Treba smijeniti kompletan drzavno-politicki aparat i dati sansu mladim, obrazovanim i pametnim ljudima ( kojih ima dosta u nasoj zemlji , ai u inostranstvu) da vode ovu zemlju. Daj Boze da izadjemo iz ovog ludog slijepila.
nek ti je laka zemlja zlaja.
SDP-OVKA Ti si jedna obična četnikuša . Najbolje bi ti bilo da odeš u Šumadiju,već kad ti smetaju džamije u gradu. Kad već pričamo o urbanim srbima ti definitivno nisi jedna od njih s obzirom na tvoj vulgarni i seljački rječnik.
Željko zaustavi reket politiku koju sprovodi damir hadžič koji je tu politiku sprovodio u novom gradu sa okorjelim kriminalcem i ratnim profirerom iz boss-a esedom radeljašem krao hranu od boraca i prodavao po sarajevskim pijacama tim parama kupuje glasove (više puta osuđivan, ....
zeljko jarane i ratni druze briga me za sdp ali tebe gotivim.NEDAJ TOM LAGUMDJIJI DA KORISTI INTELEKTUALNU MOC JER BI ON DVIJE TITINE SLIKE NA ZIDU ZAVADIO.
Povlacim ostavku,ma salio sam se raja,niste valjda mislili za ozbiljno.Sta bi ja radio da nisam politicar? Raznosio pizzu iz Happy-a.
Dajem neopozivu ostavku.
Bravo Željko zaustavi reket politiku koju sprovodi damir hadžič koji je tu politiku sprovodio u novom gradu sa okorjelim kriminalcem i ratnim profirerom iz boss-a esedom radeljašem (više puta osuđivan, to su partneri damira....
Moze li neko pojasniti zasto se sporazumom Covic-Lagumdzija krse sljedece odredbe Statuta SDP, clan 4, alineja 1,2, 6, 8 i 14 i Programa, Poglavlje III, stav 3. i posebno Poglavlje IV, stav 1. alineja 3, koja kaže »Narodi Bosne i Hercegovine - Bošnjaci, Hrvati i Srbi - jednakopravni su i konstitutivni na cijeloj teritoriji države Bosne i Hercegovine.« Hvala
Vidi Sejdo da se o njemu radi pa pobjeze:) ode u SDA