Komentari (172)
Povratak na članak
Prijava korisnika
NAPOMENA: Komentarisanje članaka na portalu Klix.ba dozvoljeno je samo registrovanim korisnicima. Molimo korisnike da se suzdrže od vrijeđanja, psovanja i vulgarnog izražavanja. Komentari odražavaju stavove isključivo njihovih autora, koji zbog govora mržnje mogu biti i krivično gonjeni. Kao čitatelj prihvatate mogućnost da među komentarima mogu biti pronađeni sadržaji koji mogu biti u suprotnosti sa vašim vjerskim, moralnim i drugim načelima i uvjerenjima. Svaki korisnik prije pisanja komentara mora se upoznati sa Pravilima i uslovima korištenja komentara.
Kako vec rekoh dajte ljudima da zive i rade.Lako se vama prepucavati sa primanjima i do 40.000.Jebete sve redom,i svi ste pametni a svi ste poceli sa uhljebljavanjima cim ste se koalicije docepali.Uhljebila je Komsiceva kantonalna zastupnica kcerku u Centralnu banku isti dan kad je i Covic uhljebio kcerku takodje u CB.Ovdje postenom covjeku nema zivota.
SVI su isti, bez izuzetka mamicu im u feder fufnu.
Uh, rekao je istorijsko "ne". Sav sam se najezio.
Gledajte SDAOVACA I HDZEOVACA jesu se digli komentarisat haha
PIŠAM NA SDA !
Ja ovoga Željke... pa hajd da mu čovjek i oprosti što ne zna il bi pišo il kakijo, al mene zanima što se ovako nije bunio kad je SDP ulazio u vlast 2010. nego šutio ko najveća pi.zda. Sad nešta glumi velikog političara linafo ljevičar a 27 direktora već imenovo... koja je to ubleha od stranke i od ljudi...
Dok su se neki ministri bavili imenovanjima ili procedurama imenovanja u privrednim društvima, imamo situaciju da su u ova dva mjeseca ministri iz reda DF-a izvršili 27 imenovanja u 27 firmi ili su predložili ta imenovanja ili su ih dali u proceduru, HDZ četiri, a SDA nijedno", kazao je Čampara.
Ja neozbiljnijeg politicara od ovog Zeljka nisam vidio. On u koaliciji "nekakvoj", a nikad nije nista podrzao predlozeno od strane te koalicije. Pa sto si jadan i usao u tu koaliciju? Isto kakvo malo dijete. Cim ga u necemu preglasaju on trci u medije i place narodu. Pa budi frajeru musko pa se bori s njima ako si vec usao u koaliciju ili izadji iz nje kako si sad ucinio. Vozas nas vec pola godine trosis nam vrijeme da bi na kraju izasao iz koalicije. Smijesan si Zeljko.
Toliko o poštenju DF-a.
Ako je već htio u vlast morao je iz ranijih iskustava sa SDP-om biti svjestan šta ga čeka. Smrdi mi to što če mu ostati ministri povuci ih odmah i pusti ove desničare nek nam kroje kapu.
Podržavam DF uglavnom, ali mislim da su oni nekako pretjerali u ovom slučaju pa izgledaju preosijetljivi i nesigurni. Predviđeno je da bi novi zakon o imenovanju nadležnih osoba u javnim firmama doveo do određene neefikasnosti i čak više međustranačkih sukoba u procesu imenovanja, ali mislim da ne bi bio nikako smak svijeta. Po meni bi odstupanje od koalicije tj. vlasti bilo više šteta DF-u u ovom trenutku.
Zivio komsic Izetbegovic peder Covic peder Dodik prder Toliko u kratko::
Kod nas su zakoni mrtvo slovo na papiru, a kako ne bi i bili kada se i najavišem nivou , od strane vlade, bezobzirno krše.
Kakav narod takva je i vlast. Ovaj Komsic mi je uvijek bio drag i glasala sam za njegovu stranku, cesto ga vidjam ujutru kako ide na posao pjeske i eto to sve govori o njemu :)
Idem i ja na posao pjesice a opet sam govno od covjeka, samo vjesto krijem :). A prepoznajem ja svoje i mogu ti reci da je i kn veliko govno. Bok. ;)
Još jedan korak prema uspostavljanju Kneževine Herceg Bosne i Ujedinjenih Bošnjačkih Emirata (Sarajevo, Tuzla, Zenica i Bihać).
U ovoj vlasti i svakoj koja bude došla kao koalicija nebitno kojih stranaka...samo se grabe za direktorske pozicije, nadzorne i upravne odbore...a da ne spominjem ministarska mjesta i sl. U ovoj buraniji od političkih stranaka ova lijepa zemlja BiH nema čemu dobrom da se nada...a mladi i sposobni ljudi masovno odlaze iz nje tražeći koru hljeba, jer ovdje to ne mogu imati. Nenormalna država, prekomplicirana i nefunkcionalna!
Vidim svi pricaju kako ne valja vlast, a nigdje mladih da se organiziraju i stvore stranku gdje su mladi i pametni ljudi. Umjesto sto govore kako im ne valja uvijek isti na vlasti.
I ne treba da DF ima išta sa ove dvije nazovi stranke. NI po koju cijenu. Ako Bog da pa da sve potone pa neka bude i ba ili bu dosta je više ovih ,,aždaha,, malo je mačku goveđa glava. Sve prigrabiše sebi narod umire. SDA ili HDZ za Muslimana u Federaciji potpuno isto, ni jedni ni drugi ne vole muslimanski kao i hrvatski pošteni narod. Njima pašu samo lopine kao oni sami što su.
Stop nacionalistima i Stop nakaradnom ustavu....Otkupiti Goli Otok i kvazi politicare strpati gdje im je mjesto...Mozda ovaj dobri PAPA Isusovac i pomogne...Pomagali su u ratu pa valjda ce i u miru...